Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο μήνυμα από το 112 - Που «χτυπούν» έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες και η Αθήνα σε ρόλο... νέας Βενετίας (videos)

Εξεταστική χωρίς ρεύμα στο Πολυτεχνείο...

26 Ιανουαρίου 2023 20:39
Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο μήνυμα από το 112 - Που «χτυπούν» έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες και η Αθήνα σε ρόλο... νέας Βενετίας (videos)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προειδοποιητικό μήνυμα για αυξημένη προσοχή λόγω των καιρικών φαινομένων στάλθηκε λίγο πριν τις 07:00 το απόγευμα της Πέμπτης (26/01) στους κατοίκους της Δωδεκανήσου από την γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι κάτοικοι των νησιών ειδοποιούνται για εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους) από τις πρωινές ώρες της 27ης Ιανουαρίου. Ήδη με αποφάσεις που εξέδωσαν όλοι οι δήμαρχοι της Δωδεκανήσου τα σχολεία αύριο Παρασκευή (27/01) θα είναι κλειστά ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των δήμων. Την ίδια ώρα, σε μια δραματική προειδοποίηση προχώρησε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Εξεταστική χωρίς ρεύμα στο Πολυτεχνείο – «Λίμνη» το Γεωπονικό Αθηνών

Η κακοκαιρία που έπληξε σήμερα Πέμπτη (26.1.2023) όλη την Ελλάδα δεν άφησε ανεπηρέαστα και τα πανεπιστήμια της Αττικής, αφού οι φοιτητές του Πολυτεχνείου έδωσαν μάθημα εξεταστικής χωρίς ρεύμα ενώ πλημμύρισαν οι δρόμοι γύρω από τα κτήρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικότερα, το ρεύμα κόπηκε στο κτήριο του Πολυτεχνείου όπου έδιναν μάθημα εξεταστικής οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών. Για να μπορέσουν να γράψουν, χρησιμοποιούσαν τους φακούς από τα κινητά τους τηλέφωνα, όπως φαίνεται από τις εικόνες που κυκλοφορούν στα social media.

Παράλληλα, φοιτητές της Πανσπουδαστικής ΚΣ κατήγγειλαν στα Δ.Σ. των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας πως οι δρόμοι γύρω από τα κτήρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών πλημμύρισαν και ήταν απροσπέλαστοι.

Πολυτεχνείο χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρίας

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Μπαλκόνι έπεσε στην Ερμού - Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο (video)

Η κακοκαιρία «χτυπά» όλη την Ελλάδα αλλά και την Αττική καθώς από το πρωί της Πέμπτης (26/1) οι βροχοπτώσεις είναι έντονες σε πολλές περιοχές.

Τα προβλήματα στο λεκανοπέδιο ήταν πολλά, ενώ σε πολλές περιοχές της Αθήνας υπήρξε και ισχυρή χαλαζόπτωση. Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης μέρος ενός μπαλκονιού έπεσε στον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της Αθήνας, στην Ερμού.

Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή και εξαιτίας της βροχής η Ερμού ήταν σχεδόν άδεια και ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Άμεσα έφτασαν στο σημείο η αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή και απομάκρυνε το μικρό μπαλκόνι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share