Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτη προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό: «Έρχεται δεύτερο κύμα ισχυρής κακοκαιρίας»

Τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες;

26 Ιανουαρίου 2023 12:45
Έκτακτη προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό: «Έρχεται δεύτερο κύμα ισχυρής κακοκαιρίας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν την Αττική νωρίς το πρωί της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλά προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας. Το 112 σήμανε συναγερμό και συνιστά προσοχή για το επόμενο διάστημα στο λεκανοπέδιο, καθώς τα φαινόμενα που φέρνει η κακοκαιρία θα συνεχιστούν.

Τα βόρεια προάστια, αλλά και το κέντρο της Αθήνας δέχτηκαν πολύ νερό για περισσότερο από 1 ώρα, με την έντονη βροχόπτωση να σταματά λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.

Προειδοποίηση Αρνιακού για την κακοκαιρία στην Αθήνα

Μιλώντας στο iEidiseis, μετεωρολόγος κ. Τάσος Αρνιακός απηύθυνε προειδοποίηση προς τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου για τις επόμενες ώρες. Η κακοκαιρία θα χτυπά το νομό μέχρι το βράδυ, με τις ισχυρές καταιγίδες να σημειώνονται κατά κύματα έως και τις 5 το απόγευμα.

Ιδιαίτερο κρίσιμο θεωρείται το διάστημα από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 5 το απόγευμα.

Θα βρέχει σε όλη την Αθήνα, τόσο στα βόρεια, όσο και σε νότια και κέντρο, με τις μπόρες να θέλουν προσοχή!

Πονοκέφαλος από τον Τάσο Αρνιακό: «Έρχεται δεύτερο κύμα ισχυρής κακοκαιρίας»

Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα

Ο κ. Αρνιακός ανέφερε πως η Αττική θα είναι σε κλοιό κακοκαιρία και αύριο, Παρασκευή, ωστόσο, τα επικίνδυνα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σήμερα το βράδυ, από τις 9 και έπειτα.

Για την Παρασκευή προβλέπεται άστατος καιρός στην Αθήνα, με βροχές, όχι της ίδιας έντασης με σήμερα, ενώ θα βγει και ήλιος.

Συνεχίζονται τα χιόνια

Αναφορικά με τις χιονοπτώσεις, ο κ. Αρνιακός, ανέφερε πως θα συνεχιστούν στα ορεινά της χώρας και αύριο. Με πυκνό χιόνι να πέφτει στις ορεινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και στον Ταΰγετο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share