Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ψευτογιατρός: "Βάφτιζε" την επιδείνωση βελτίωση" - Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα τεχνάσματα και τις απάτες στους ασθενείς του (video)

Χρέωνε 15.000 ευρώ μια ένεση κυττάρων

25 Ιανουαρίου 2023 17:04
Ψευτογιατρός:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τέλος τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως από τη δράση και το «εμπόριο ελπίδας» που πουλούσε ο ψευτογιατρός ήδη μάλιστα από το 2006, δηλαδή πριν 17 χρόνια υποστηρίζοντας πως μπορεί να κάνει ανθρώπους με πολιομυελίτιδα να περπατήσουν. Με την ευκαιρία, δείτε το βούλευμα που καίει τον ψευτογιατρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο ψευτογιατρός ζητούσε από τα θύματά του μεγάλα χρηματικά ποσά ενώ το κύριο μέλημα του ήταν το χρήματα και όχι η επιστήμη. Τους ζητούσε να σταματήσουν τις θεραπείες τους ενώ γνώριζε πως τα φιαλίδια έχουν μόνο νερό.

Όταν κάποιοι διαπίστωναν πως η κατάστασή του επιδεινωνόταν, εκείνος τους έλεγε «Μπράβο, αυτό σημαίνει πως καταστρέφονται τα καρκινικά κύτταρα. Εγώ θέλω το καλό της κόρης σας, θέλω να τη δώ νυφούλα».

Επιπλέον, ένας ακόμη που έσπασε το φυαλίδιο, πίστευε τόσο πολύ στον ψευτογιατρό που ακόμη και τότε θεωρούσε πως το νερό τον είχε βοηθήσει.

Χρέωνε 15.000 ευρώ μια ένεση κυττάρων

Οι ασθενείς και οι συγγενείς τους, που έμπαιναν στο γραφείο του ψευτογιατρού στην Αθήνα έβλεπαν ένα κανονικό ιατρείο. Ένα χώρο με υπερσύγχρονα μηχανήματα, τον ίδιο κατά διαστήματα με την χαρακτηριστική λευκή ιατρική ποδιά και σε αυτή την περίπτωση μέχρι τα περιβόητα πεπτίδια που χορηγούσε έναντι αδρής αμοιβής για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, ακόμα και του καρκίνου.
Αυτά είναι τα φιαλίδια που πριν από λίγες μέρες δημοσιοποίησε η αστυνομία. Μπουκαλάκια με νερό κι ζάχαρη που απελπισμένοι ασθενείς χρυσοπλήρωναν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθούν, όπως πίστευαν.

– Θύμα: Είναι όλα από Γερμανία δηλαδή;

– Ψευτογιατρός: Ναι ναι ναι, αυτά είναι όλα εργαστηρίου. Δεν πωλούνται στα φαρμακεία, να πας σε ένα φαρμακείο να το πάρεις.

– Θύμα: Αυτό κάνει 200 ευρώ. Τι να το κάνει το φαρμακείο. Να το πάρει και να το έχει στοκ;

Τα έφερνε μόνο εκείνος γιατί στα φαρμακεία θα έμεναν, όπως έλεγε. Το 2006 δήλωνε γιατρός και προσπαθούσε να πείσει ότι η δήθεν πρωτοποριακή θεραπεία που ακολουθεί με έναν Γερμανό συνεργάτη του κάνει θαύματα. Θεραπεύει ανίατες ασθένειες και κάνει ακόμα και καθηλωμένους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας να περπατούν.

– Θύμα: Τι είχε;

– Ψευτογιατρός: Αυτός είχε σκλήρυνση.

– Θύμα: Κι αυτός; Κι ήταν τόσο χάλια και περπατάει;

– Ψευτογιατρός: Μαζί μας θεραπεία 1,5 χρόνο

– Θύμα: Και πόσο καιρό είχε σκλήρυνση;

– Ψευτογιατρός: 10 (χρόνια). Είχε ατροφία.

– Θύμα: Και τώρα δεν περπάταγε έτσι; Απλά τώρα τον έχετε…

– Ψευτογιατρός: Μην τον βλέπεις τώρα αυτόν. Θα τον δεις περπατάει παράξενα λίγο ακόμα. Γιατί είχε ατροφήσει το πόδι του. Δεν είχε πόδι.

– Θύμα: Τώρα είναι καλύτερα ή απλά πάει…

– Ψευτογιατρός: Τώρα πάει μια χαρά. Είναι Έχει σταματήσει και ανεβαίνει. Γίνεται καλύτερα το πόδι του, αρχίζουν και δουλεύουν τα πόδια του τώρα. Φαντάσου αυτό είχαν νεκρωθεί, δε δούλευε

«Οι υπόλοιποι γιατροί είναι»

– Ψευτογιατρός: Ξέρεις ποιο είναι το κακό, να σου πω την αλήθεια; Το κακό είναι ότι οι γιατροί μας εδώ, είναι κακοί άνθρωποι. Πρόσεξε τι θα σου πω, είναι κακοί άνθρωποι. Οι γιατροί είναι κακοί άνθρωποι! Αν ο άλλος μπορεί να σου προσφέρει περισσότερα από εμένα, να πας στον άλλον. Κατάλαβες; Θα σε βοηθήσω εγώ να πας στον άλλο. Θα σου πω: «κάνει αυτός κάτι άλλο που δεν ξέρω να το κάνω εγώ. Θέλω να πας και εκεί». Θα σε σπρώξω εγώ να πας! Εδώ γίνεται τελείως το αντίθετο.

Μια σειρά από τεχνάσματα για να πειστεί ο συνομιλητής του. Για να δεχτεί να τον πληρώσει. Περιέγραφε μια συνωμοσία γιατρών και φαρμακευτικών εταιρειών στις πλάτες ασθενών. Αφού όπως έλεγε, η δική του θεραπεία ήταν γνωστή, αλλά κάποιοι για να κερδίζουν χρήματα δεν ήταν άφηναν να προχωρήσει…

– Ψευτογιατρός: Ξέρεις ποιο είναι το κακό, να σου πω την αλήθεια; Το κακό είναι ότι οι γιατροί μας εδώ, είναι κακοί άνθρωποι. Πρόσεξε τι θα σου πω, είναι κακοί άνθρωποι. Οι γιατροί είναι κακοί άνθρωποι!

Οι άλλοι γιατροί ήταν κακοί όπως έλεγε και ο ίδιος έντιμος. Αδέκαστος, ταγμένος στην επιστήμη του.

– Θύμα: Δεν είναι παράνομα τα πεπτίδια να γίνεται; Καθόλου;

– Ψευτογιατρός: Το παίζουν έτσι, γιατί χάνει λεφτά η φαρμακοβιομηχανία κατάλαβες. Τι παράνομο;

– Θύμα: Πεπτίδια γιατί δεν το κάνουν;

– Ψευτογιατρός: Γιατί είναι μ…ες

– Θύμα: Αλλά δεν είναι αυτό απαγορευμένο, όπως το κύτταρο.

– Ψευτογιατρός: Όχι παιδί μου.

Μιλάει πάντα γι’ αυτά τα μπουκαλάκια που η αστυνομία διαπίστωσε ότι έκρυβαν ζαχαρόνερο. Τότε όμως τα έλεγε πεπτίδια που κάνουν τα αδύνατα – δυνατά.

– Θύμα: Τα πεπτίδια τι διαφορά έχουνε;

– Ψευτογιατρός: Είναι από ζώο.

– Θύμα: Ααα, από ζώο

– Ναι. Είναι συγκεκριμένο πράγμα, συγκεκριμένο γονίδιο το οποίο ερεθίζει το δικό σου το γονίδιο το αμινικό. Το ίδιο.

– Θύμα: Και αυτό δεν το κάνουν σε νοσοκομεία πουθενά;

– Ψευτογιατρός: Εδώ;

– Θύμα: Ναι. Όχι ε;

– Ψευτογιατρός: Όχι

– Θύμα: Γίνεται για πειραματικό σκοπό;

– Ψευτογιατρός: Έτσι θεωρείται γιατί αν το πεις πειραματικό δε σε κυνηγάει κανένας. Αν πεις κάνω θεραπεία σε κυνηγάνε.

– Θύμα: Μάλιστα.

– Ψευτογιατρός: Το κατάλαβες;

– Θύμα: Ναι.

Για να μην βρεθεί μπλεγμένος δεν θα έλεγε και δεν θα έγραφε πουθενά τη λέξη θεραπεία.

– Θύμα: Να ρωτήσει γιατρούς όμως δεν μπορεί;

– Ψευτογιατρός: Πώς δεν μπορεί;

– Θύμα: Να πει έχω έναν γιατρό που θα μου κάνει… Δεν είναι απαγορευμένη με τα ένζυμα;

– Ψευτογιατρός: Άσχετα τι είναι ρε παιδί μου. Τι γίνεται σου λέω.

Η έκπτωση και το απρόοπτο

Σε όλες τις συναντήσεις η βαρύτητα έπεφτε στο κόστος. Στην τιμή που θα κλείδωνε η συμφωνία για τη δήθεν θεραπεία. Στην κοπέλα που είχε απέναντί του ζητούσε 45.000 ευρώ και έπρεπε να την κάνει να αισθάνεται και ικανοποιημένη. Άλλοι είχαν φτάσει να πληρώσουν 30.000 ευρώ ή και περισσότερα.

– Θύμα: Δηλαδή μπορεί να του φτάσει η θεραπεία 75.000;

– Ψευτογιατρός: Αλλά αυτός ήταν χάλια. Έχει διαφορά από την φίλη σου. Η φίλη σου δεν έχει τίποτα. Δηλαδή αν συγκρίσει με αυτόν θα ήταν…

Μάλιστα για να πείσει για την εντιμότητά του, άρχισε να μιλάει για ένα απρόοπτο που τον οδήγησε σε επιστροφή χρημάτων σε ασθενή.

– Ψευτογιατρός: Τους λέω ότι έχει κάνει μετάσταση (ο καρκίνος). Όχι λέει, πήγαμε στο Metropolitan και μας είπαν ότι «δεν έχει κάνει μετάσταση αλλά φταίνε τα πεπτίδια». Τα πεπτίδια δεν φταίνε καθόλου, γιατί τα πεπτίδια είναι συστατικό, αντικαρκινικό συστατικό, δεν έχει καμία σχέση με το να μπορέσει να σου κάνει αυτή τη βλάβη, ας πούμε. Της λέω «φέρε τα πεπτίδια πίσω, ό,τι έχει απομείνει ρε παιδί μου. Ήταν να κάνει νομίζω 16, ναι 16 ήταν 3.200 € ήταν 200 ευρώ το πεπτίδιο. Δεν φταίμε καθόλου, σου έχουμε κάνει δουλειά, προχωράει η δουλειά είναι νωρίς, καρκίνος είναι δεν είναι γρίπη. Δεν έχει κάνει κακό το πεπτίδιο, πάρε τα λεφτά σου πίσω και εδώ είμαι πάλι ό,τι θέλεις.

– Ψευτογιατρός: Πες μου έναν πούστη γιατρό, στην Ελλάδα που θα έδινε πίσω λεφτά!

– Θύμα: Τα έδωσε πίσω τα πεπτίδια;

– Ψευτογιατρός: Μου έδωσε τα 8 από τα 16. Και τις έδωσα τα λεφτά της πίσω.

– Θύμα: Όλα;

– Ψευτογιατρός: Όλα! Χωρίς να της έχω κάνει ζημιά.

Από το 2006 στο σήμερα, με τον ψευτογιατρό όπως φαίνεται να συνεχίζει τη δράση του και πλέον να κατηγορείται για 5 δολοφονίες. Ασθενών που πιθανότατα τον άκουσαν να τους λέει «πως οι άλλοι γιατροί είναι κακοί».

«Πώς οι φαρμακοβιομηχανίες του βάζουν εμπόδια στην πρωτοποριακή θεραπεία για να μην χάσουν έσοδα». «Πως έχει κάνει καθηλωμένους ασθενείς να οδηγούν και να περπατούν». Και «πως πολλοί συνάδελφοί του, δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Όλα αυτά συνέβαιναν για χρόνια. Με τον 66χρονο σήμερα να κατηγορείται μαζί με τον Γερμανό συνεργάτη του, για τις ψεύτικες ελπίδες που πουλούσαν έναντι αδρής αμοιβής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share