Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Live" η δράση του ψευτογρατρού: Βίντεο ντοκουμέντο! Τι έλεγε στα θύματά του για να λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά - Η ανησυχία της μητέρας και τα 25.000 ευρώ!

«Κάθε κίνηση που κάνεις καις κύτταρα»

24 Ιανουαρίου 2023 16:32
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με τη δράση του φερόμενου ψευτογιατρού φέρνει στο φως της δημοσιότητας το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Κάθε κίνηση που κάνεις καις κύτταρα» ακούγεται να λέει ο κατηγορούμενος ψευτογιατρός. Παράλληλα, συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τη νέα υπόθεση του ψευτογιατρού, του οποίου η δράση άρχισε να αποκαλύπτεται από την Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο 66χρονος βρίσκεται στο σπίτι ενός από τα φερόμενα θύματά του, δίνοντας οδηγίες για τη θεραπεία που εφαρμόζει. Στα χέρια της μητέρας της ασθενούς βρίσκεται μια δεσμίδα με δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Είναι μία από τις δεκάδες φορές που του καταβάλουν την υπέρογκη αμοιβή του, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.

Ο ίδιος έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε πληρώθηκε με μετρητά!

«Οι δικές μου απολαβές περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο σε ποσά που συμπεριελάμβανα πάντοτε στις χορηγούμενες από εμένα νόμιμες αποδείξεις. Οι αμοιβές μου κατατέθηκαν στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς. Ουδέποτε έλαβα χρήματα με οποιονδήποτε άλλον τρόπο. Ούτε υπέδειξα, ούτε χορήγησα, ούτε κατήργησα οποιαδήποτε θεραπεία», ανέφερε στην απολογία του ο φερόμενος ψευτογιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά το T-live ο φυσικοθεραπευτής με μια σύριγγα λαμβάνει το φάρμακο από το φιαλίδιο και ετοιμάζεται να κάνει την ένεση στην ασθενή που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας…

Ο φυσικοθεραπευτής έχει καταγραφεί με τη σύριγγα στο χέρι. Μάλιστα αναλύει με άνεση τι είναι το σκεύασμα που χορηγεί. Συμπεριφέρεται, μιλά και πράττει όπως ένας έμπειρος γιατρός…

«Ουδέποτε συστήθηκα ως γιατρός νευρολόγος. Παρείχα μόνο υπηρεσίες φυσιοθεραπείας δεδομένου ότι είμαι γνωστός φυσιοθεραπευτής και η εργασία μου επικεντρώνεται στη φυσιοθεραπεία και μόνο. Τόσο η ασθενής όσο και οι συγγενείς της γνώριζαν την ακριβή επαγγελματική μου ιδιότητα» ισχυρίζεται από την πλευρά του ο 66χρονος.

Σε άλλο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά το T-live, ο φερόμενος ψευτογιατρός αναλύει στην ασθενή και στους συγγενείς της πώς θα μεταφέρει ο ίδιος από τη Γερμανία τα σκευάσματα που προτείνει για τη θεραπεία της νόσου. Όπως ακούγεται να λέει η δουλειά είναι… στημένη για τις ειδικές συνθήκες μεταφοράς των βλαστοκυττάρων που μπορεί να εξασφαλίσει μόνο ο ίδιος…

«Σε ό,τι αφορά τα όσα λένε ότι εγώ έδινα σκευάσματα μη πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ είναι όλα αναληθή και συκοφαντικά. Η σχετική θεραπεία ήταν αποκλειστική ευθύνη του Γερμανού ιατρού της.

Η ασθενής και οι συγγενείς της τον επισκέφθηκαν στη Γερμανία και εκείνοι παρέλαβαν και έφεραν στην Ελλάδα τα σχετικά ενέσιμα φιαλίδια» είπε στην απολογία του ο 66χρονος καταγγελλόμενος ως ψευτογιατρός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share