Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η νέα κατάθεση της ιατροδικαστή Τσιόλα, το "κρυφό" μνημόσυνο του Δασκαλάκη για τη Τζωρτζίνα και το τρισάγιο στη φυλακή (Video)

Όλο το παρασκήνιο

24 Ιανουαρίου 2023 16:01
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η νέα κατάθεση της ιατροδικαστή Τσιόλα, το
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλο το ρεπορτάζ για τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, μας παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Παράλληλα, νέα στοιχεία σχετικά με την πιο σκοτεινή υπόθεση των τελευταίων ετών, που δεν είναι άλλη από την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά, έρχονται στο προσκήνιο

Τι φέρεται να είπε η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα στη νέα της κατάθεση για τον θάνατο της μικρής Ίριδας; Σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή η Ρούλα Πισπιρίγκου, σκέφτεται να κάνει ένα τρισάγιο για την Τζωρτζίνα στο εκκλησάκι της φυλακής, το Σάββατο που έρχεται.

Δείτε όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ από την Ρούλα Κουσκουρή και τον Πέτρο Κουσουλό:

"Καταπέλτης" ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Τα πράγματα για τον ίδιο δεν είναι τόσο εύκολα...» (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τον Μάνο Δασκαλάκη θα ακούσει ως πρώτο μάρτυρα στη δίκη της η κατηγορούμενη μητέρα της Πάτρας, ο οποίος, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, είναι πεπεισμένος με βάση τα μέχρι τώρα στοιχέια ότι είναι ένοχη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας απάντησε μέσω του Star στον εν διαστάσει σύζυγο της κατηγορουμένης μητέρας. Παράλληλα, δριμεία επίθεση σε ιατροδικαστές και τηλεοπτικές εκπομπές εξαπέλυσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, επισημαίνοντας ότι τα περισσότερα ΜΜΕ παίζουν τον ρόλο δικαστηρίων.

Ο πρώτος άνθρωπος που βρίσκεται απέναντι από την κατηγορουμένη στη δίκη για την Τζωρτζινα είναι ο Μάνος Δασκαλάκης. Όχι μόνο υποστηρίζει την κατηγορία εναντίον της αλλά εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είναι ένοχη. Το είπαν ξεκάθαρα οι δικηγόροι του την περασμένη Τετάρτη.

«Τα πράγματα για τον ίδιο δεν είναι τόσο εύκολα...»

«Ο κ. Δασκαλάκης είναι ανενημέρωτος και θα υπάρξουν εκπλήξεις», απάντησε μέσω του Star ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αλέξης Κούγιας.

«Για τον κύριο Δασκαλάκη τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα ως προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Μάλλον είναι ανενημέρωτος, επειδή στο παρελθόν οι συνάδελφοί μου δεν έκαναν τίποτα για την υπόθεση της Τζωρτζίνας για να υποστηρίξουν την αθωωότητα της κυρίας κατηγορουμένης.

Ο κ. Δασκαλάκης και οι εκλεκτοι συνάδελφοί μου έχουν μείνει με την εντύπωση ότι η δικογραφία θα μείνει όπως είναι αυτή τη στιγμή. Να κρατούν μικρό καλάθι, γιατί αν υποστηρίζουν την κατηγορία με τα στοιχεία που υπάρχουν τώρα στη δικογραφία, ίσως καλά κάνουν.

Όμως τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις και πιστεύω ότι οι δυο συνάδελφοι κατά τη διάρκεια της δίκης θα τον πείσουν να παραιτηρθεί από την υποστήριξη, αλλιώς να αναλάβει τις ευθύνες του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Τι θα υποστηρίξει στη δίκη ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή το ενώπιων δικαστών και ενόρκων στις 31 Ιανουαρίου θα περιγράψει τα γεγονότα από την ημέρα που γνώρισε την κατηγορουμένη το 2013.

Θα υποστηρίξει ότι δεν είχε την παραμικρή υπόνοια ότι θα βλάψει τα τρία κορίτσια τους, ότι μέχρι τον θάνατο της Μαλένας το 2019 είχαν μία καλή σχέση και ότι μετά υπήρχαν χωρισμοί και επανασυνδέσεις.

Ακόμα, θα περιγράψει πως έμαθε εκείνος τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Όπως έχει ήδη δηλώσει, ήταν στο λεωφορείο και πήγαινε στην Πάτρα.

Φυσικά στο επίκεντρο της δίκης θα είναι η κεταμίνη. Η κατηρούμενη ισχυρίζεται ότι δεν τη χορήγησε εκείνη. «Δε δώσαμε κεταμίνη στο παιδί» υποστηρίζουν και οι γιατροί.

Συνολικά 70 μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης θα επικεντρωθούν όχι μόνο στη φαρμακευτική ουσία, αλλά και στα γεγονότα που προηγήθηκαν από την πρώτη ανακοπή του κοριτσιού τον Απρίλιο του 2021.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share