Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Ψευτογιατρός: Ζωσμένο με κάμερες το φρούριο που έμενε - «Κάτι φοβόταν» (video)

«Ήταν όλο κλεισμένο με τζαμαρία - Φαινόταν άνθρωπος που είχε χρήματα»

24 Ιανουαρίου 2023 08:26
Ψευτογιατρός: Ζωσμένο με κάμερες το φρούριο που έμενε - «Κάτι φοβόταν» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τη δράση του ψευτογιατρού, που δρούσε για περισσότερα από 15 χρόνια εξαπατώντας ασθενείς και οδήγησε στον θάνατο πέντε εξ αυτών. Οι κακουργηματικές πράξεις που αποδίδονται στον ψευτογιατρό είναι κατά συρροή ανθρωποκτονίες κι απάτη, αλλά και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Εκτιμάται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει λάβει πάνω από 900.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Ψευτογιατρός: Σοκάρει η σωρεία καταγγελιών συγγενών των θυμάτων - «Μας "έφαγε" 135.000 ευρώ, μας έδινε σκευάσματα που περιείχαν...» (video)

Ένα από τα θύματά του μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τον ψευτογιατρό και για την πολυτελή ζωή του.

«Αθλίατρος ξέραμε ότι είναι. Ότι είχε ένα γραφείο στη Γαλάζια Ακτή. Τώρα, το γκρέμισε, το έκαψε, το είχε, δεν το είχε; Μία αλοιφή που μού την έδωσε 20 ευρώ και μετά μου ζήταγε 100, όχι ο ίδιος, η γυναίκα του, και εγώ για να μην προσβάλω και τον ίδιο, γιατί λέω: “η γυναίκα του θα τα ζήτησε τα 100 ευρώ να δεις για να τα βάλει στην τσέπη”. Και το σταμάτησα εκεί, λέω: “ευχαριστώ πολύ δεν τη θέλω ούτε την αλοιφή” Εγώ τον είχα μάθει για μία καλή οικογένεια. Μια αυστηρή γυναίκα, με είχε φέρει στην εκκλησία, τον είχα και στο σπίτι μου το καλοκαίρι και ήρθε και ήπιε έναν καφέ. Τον είχαμε καλέσει πριν 20 χρόνια στα γενέθλια των παιδιών μας και στη βάφτιση. Αλλά δεν πιστεύαμε, βγήκαμε από τα ρούχα μας, ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε τέτοια πράγματα. Ήταν δυνατόν να ξέραμε ότι ένας άνθρωπος έκανε τέτοια πράγματα και να τον καλημερίζαμε κιόλας; Και όταν άκουσα ότι αυτό το πράγμα που έχει βάλει πάνω στο κεφάλι του στην ταράτσα, είναι περιστρεφόμενο, είναι πανάκριβο και βλέπει όλη την περιοχή γύρω γύρω… Ποιος τίμιος οικογενειάρχης το κάνει αυτό όταν δε φοβάται κάτι;» είπε αρχικά.

«Δίνει την εντύπωση ότι φοβάται κάτι»

Ο ψευτογιατρός ζούσε σε ένα φρούριο στο Κορωπί εξοπλισμένο με κάμερες υψηλής τεχνολογίας. « (Το σπίτι) είναι πάνω από 100 τετραγωνικά αλλά δεν είναι τα 100 τ.μ. Από μέσα είναι άλλα τόσα γιατί είναι με τζαμαρία όλα με διπλά τζάμια. Όλο κλεισμένο με τζαμαρία. Δηλαδή, έξτρα από το σπίτι είναι άλλο ένα σπίτι», είπε άλλος για το εσωτερικό του σπιτιού του ψευτογιατρού.

«Εγώ στο σαλόνι πήγα γιατί έκλεψαν ένα φορτηγάκι εδώ από τη γειτόνισσά μας και πήγα στο σαλόνι για να δω το βίντεο, να δω τον κλέφτη. Και τον είδαμε αλλά δεν θέλησε να δώσει το βίντεο στην αστυνομία, γιατί ήταν μπερδεμένος ήδη αυτός και φοβήθηκε. Μόλις μπαίνεις μέσα είναι το σαλόνι και απέναντι έχει μία πολύ μεγάλη τηλεόραση, το οποίο βλέπει μόνο όλες τις κάμερες, δεν παρακολουθεί τηλεόραση, μόνο τις κάμερες ελέγχει», συμπλήρωσε το θύμα.

«Φυσικά μας έκανε εντύπωση ότι φοβάται κάτι. Για να έχει όλα τα φώτα, 30-40 φώτα αναμμένα κάθε νύχτα και να βλέπουμε τόση κίνηση, τόσα αυτοκίνητα, κάτι φοβόταν. Για να έχει κλείσει το σπίτι έτσι. Φαινόταν άνθρωπος που είχε χρήματα. Τα παιδιά στην ιστιοπλοΐα, τένις, ο μεγάλος γιος γιατρός. Φαινόταν άνθρωπος που έχει», δήλωσε κλείνοντας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share