Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μοσχάτο: «Είναι χειριστική με πειθώ – Zητούσε από έναν άνδρα 50.000 ευρώ για να μην αυτοκτονήσει» λέει συνάδελφος της 47χρονης

Νέα στοιχεία στο φως για το προφίλ της κατηγορουμένης

20 Ιανουαρίου 2023 21:06
Μοσχάτο: «Είναι χειριστική με πειθώ – Zητούσε από έναν άνδρα 50.000 ευρώ για να μην αυτοκτονήσει» λέει συνάδελφος της 47χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνάδελφος της 47χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου στο Μοσχάτο την περιγράφει ως χειριστικό άτομο με πειθώ, η οποία αρεσκόταν στο να εκβιάζει τα θύματά της για να τους αποσπάσει χρήματα.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News υποστήριξε: «Είναι τρελή, πρέπει να ήταν μέσα και όχι έξω. Χειριστική, με πειθώ. Είχε το θέμα να βρίσκει ανθρώπους ηλικιωμένους, να είναι μαζί τους και μετά να τους εκβιάζει και να παίρνει χρήματα. Ζητούσε χρήματα μπροστά μου. Ζητούσε χρήματα», δήλωσε.

Ακόμα, αναφέρθηκε σε μία περίπτωση όπου η 47χρονη απαιτούσε από το θύμα της να της δώσει 50.000 ευρώ, απειλώντας τον πως θα αυτοκτονήσει.

«Έχει να κάνει με της νύχτας άτομα, δηλαδή έκανε παρέα. Έκανε γενικά μυστήρια άτομα παρέα. Ήταν θυμάμαι μία περίπτωση, δεν το ξεχνάω. Αυτός δεν ήταν ούτε πολύ μεγάλος, ούτε πολύ μικρός. Ζούσε με τη μητέρα του και αυτή τον είχε πλησιάσει, είδε ότι έχει χρήματα και απαιτούσε να της δώσει 50.000 ευρώ, διαφορετικά του έλεγε «θα αυτοκτονήσω».

Μου έλεγε «θα τα καταφέρω, είναι η μάνα του από πίσω, αλλά θα την κανονίσω και αυτήν». Έπαιρνε τηλέφωνο εκεί (στη δουλειά) και φώναζε και χτυπιόταν. Έσπαγε, πάθαινε κρίσεις, έβριζε…»

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Δεν έφυγε αλλά κρύβεται γιατί...» - Αποκαλύψεις για τη χήρα του λογιστή! (Video)

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο δικηγόρος της χήρας του 50χρονου λογιστή, μίλησε στο Mega για την υπόθεση και για τις φήμες που θέλουν τη γυναίκα να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα, δεκάδες φαίνεται πως είναι οι ανυποψίαστοι πολίτες που καταγγέλλουν ότι εξαπατήθηκαν από τον άνδρα, ενώ μάρτυρες περιγράφουν πως πολλά θύματα του επιτέθηκαν στον 50χρονο και τον ξυλοκόπησαν, λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του.

«Δεν έφυγε αλλά κρύβεται γιατί...» - Αποκαλύψεις για τη χήρα του λογιστή

«Η χήρα του 50χρονου είναι στην Αθήνα, δεν υπήρξε κανένα διάστημα στο πρόσφατο παρελθόν που να έφυγε από την Ελλάδα. Δεν διέφυγε στην Αλβανία όπως έχει ακουστεί, είναι στην Ελλάδα με τα παιδιά της, και διαμένει σε οικείο πρόσωπο προσπαθώντας να διαφυλάξει την ασφάλεια των παιδιών της και της ίδιας.

Φοβάται πως κινδυνεύει καθώς, όταν γράφεται ότι πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία, κι όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που φτάνουν στο σημείο να κάνουν ομαδική επίθεση στον σύζυγό της, όταν ο σύζυγός της έγινε θύμα δολοφονίας, προφανώς φοβάται».

«Την μόνη επίθεση που γνωρίζει είναι αυτή του περασμένου Σαββάτου, δύο μέρες πριν την δολοφονία του. Την πληροφορήθηκε από γείτονες του γραφείου, οι οποίοι της είπαν σε ανθρώπινο επίπεδο τι γίνεται στο γραφείο του. Έχει φύγει από το σπίτι γύρω στις 10-15 μέρες.

Δεν ξέρω εάν έφυγε γι’ αυτόν τον λόγο από το σπίτι. Δεν γνώριζε τίποτα για την δράση του συζύγου της. Αυτό που μου δήλωσε η ίδια είναι ότι δεν είδε καμία διαφορά στον τρόπο ζωής τους, ή οτιδήποτε άλλο που να αποδεικνύει ότι αυτός ο άνθρωπος πλούτισε ξαφνικά με χρήματα που να δικαιολογούνται από την εργασία του.

Ξέρω ότι είχαν έναν κοινό λογαριασμό ο οποίος εξυπηρετούσε δάνειο. Είναι στη διάθεση των αρχών να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ίδιας και των συγγενικών προσώπων της, ώστε να μην υπάρχει καμία υπόνοια ότι πήρε κάποια χρήματα», συμπλήρωσε ο κ. Αθανασόπουλος.

Στο Mega μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας του λογιστή, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος σημείωσε τα εξής: «Η σύζυγος πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της για να ανοίξουν οι λογαριασμοί. Εάν όμως είναι ένας λογαριασμός δανείου, θα πρέπει μόνες τους οι αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς που είχε ο ίδιος ο δολοφονηθείς από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

Είχα πει πως είναι αναμενόμενη η προφυλάκιση της κατηγορουμένης. Προφυλακίστηκε χθες η 47χρονη διότι ήταν μία πολύωρη ανάκριση, και ο ανακριτής ήθελε και θέλει να δει ποιοί κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση», είπε αρχικά.

«Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κάποια έριδα μεταξύ των μελών της οικογένειας. Είδατε δύο βίντεο χθες. Η γυναίκα προσπάθησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι και έπειτα του έδωσε την τελειωτικό χτύπημα αφαιρώντας τη ζωή του, με το να κλωτσήσει το σκαμνί.

Ήταν πραγματικά βασανιστήριο αυτό που πέρασε ο 50χρονος ήταν απάνθρωπο. Με 10 σπασμένα πλευρά πώς μπόρεσε να πάει να κρεμαστεί. Οι τοξικολογικές θα δείξουν εάν είχε πάρει κάποια φάρμακα ή εάν η 47χρονη του έδωσε φάρμακα για να είναι σε καταστολή», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share