Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Μητέρα και γιος πέθαναν με διαφορά λίγων λεπτών

Ανείπωτη θλίψη!

20 Ιανουαρίου 2023 16:16
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Μητέρα και γιος πέθαναν με διαφορά λίγων λεπτών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το KarditsaLive.Net, λίγο πριν από τις 10 το πρωί ένας άνδρας 57 περίπου χρονών, , πήγε εσπευσμένα στο Κ.Υ. την μητέρα του που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Οι γιατροί της δομής υγείας διαπίστωσαν ότι η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει. Με την ευκαιρία, δείτε την τραγωδία με τον αιφνίδιο θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή που σόκαρε την Καρδίτσα.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο γιος της υπέστη αρρυθμιολογικό επεισόδιο (κοιλιακή μαρμαρυγή) και παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών για ανάταξη, που διήρκησαν μία και πλέον ώρα, δεν κατέστη δυνατόν να σωθεί η ζωή του!

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Μητέρα και γιος πέθαναν με διαφορά λίγων λεπτών

Μαφιόζικη επίθεση στην Καλαμάτα: Νεκρός ο 47χρονος μοτοσυκλετιστής που πυροβόλησαν - Συμβόλαιο θανάτου βλέπουν οι Αρχές

Κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή ο 47χρονος που δέχθηκε επίθεση στο κέντρο της Καλαμάτας το πρωί της Παρασκευής (20/1) σε πολυσύχναστο δρόμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, λίγα μέτρα από τα δικαστήρια της πόλης.

Ο 47χρονος άνδρας, που ήταν γνώριμος των Αρχών δέχθηκε επίθεση ενώ κινείτο με μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού στην οδό Υδρας. Στη συμβολή με την Σόλωνος, ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τον εμβόλισε. Οι δύο άνδρες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ξυλοκόπησαν τον 47χρονο, πριν ο ένας βγάλει πιστόλι και τον πυροβολήσει τουλάχιστον τρεις φορές.

Παρότι υπήρχε κόσμος που πηγαινοερχόταν στο σημείο, καθώς πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο, οι δράστες δεν δίστασαν να εκτελέσουν το κατά τα φαινόμενα συμβόλαιο θανάτου, και να σκοτώσουν το θύμα. Ο νεκρός, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και στην Ασφάλεια Μεσσηνίας θεωρούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες παραβατικών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share