Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: "Καταπέλτης" ο Θανάσης Κατερινόπουλος - «Να "πάρει κεφάλια" ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ!» (Video)

Κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου κινητό και τάμπλετ

19 Ιανουαρίου 2023 14:49
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Να πάρει κεφάλια κάλεσε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος. Αφορμή ήταν το γεγονός ότι ένα κινητό και ένα τάμπλετ που ήταν κρυμμένα στο κατάστημα του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου δεν τα βρήκαν οι αρχές αλλά εργάτης που άδειαζε τον χώρο για να νοικιαστεί σε άλλο πρόσωπο.

Πώς εντοπίστηκαν οι δύο συσκευές

Εδώ και δυο ημέρες εργάτες καθαρίζουν την πρώην επιχείρηση του Ηλία Μίχου για να παραδοθεί στον επόμενο ενοικιαστή. Ένας εργάτης βρήκε αυτά τα δύο στο υπόγειο , μέσα σε μια κούτα, κάτω από τη σκάλα. Οι συγκεκριμένες συσκευές ήταν κάτω από δεκάδες φορτιστές και άλλα αντικείμενα, καταχωνιασμένες.

Ο εργάτης αρχικά τα πήρε σπίτι του, όμως όταν ενημερώθηκε ότι η επιχείρηση αυτή ήταν κάποτε του Ηλία Μίχου αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Από το κινητό ότι λείπει η μπαταρία, ενώ το τάμπλετ λειτουργεί άψογα.

Β. Χρονόπουλος - Δικηγόρος Μίχου: «Οι συσκευές που βρέθηκαν είναι παλιές»

Πολύ παλιά και άχρηστα είναι το κινητό και το τάμπλετ που βρήκε ο εργάτης είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο δικηγόρος του Ηλία Μίχου Βασίλης Χρονόπουλος.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Περιμένω θετική απόφαση για να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου» - "Λύγισε" η μητέρα της ανήλικης μπροστά στους δικαστές (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών βρέθηκε την Παρασκευή η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, από το οποίο και ζήτησε την προσωρινή αποφυλάκισή της.

Στο πλευρό της, βρέθηκαν τα δύο ενήλικα παιδιά της, που την προσέγγισαν για να της μιλήσουν δύο φορές, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως περιμένει μια θετική απόφαση. «Η ζωή μας έχει καταστραφεί», τονίζει ο 18χρονος Κώστας, ο αδερφός της 12χρονης που έζησε την φρίκη στον Κολωνό, και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για το τι συμβαίνει και τι έχει γίνει από το επίσημο κράτος για τη στήριξη αυτών των παιδιών που έζησαν και ζουν ένα εφιάλτη.

«Περιμένω μια θετική απόφαση, για να μπορέσω να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», δήλωσε στο STAR η μητέρα της 12χρονης, η οποία αποχώρησε από την Ευελπίδων και οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η 37χρονη μητέρα ζήτησε την άρση της προσωρινής κράτησης ή την αντικατάστασή της με περιοριστικού όρους.

«Έδωσε όλες τις εξηγήσεις που έπρεπε και για καταθέσεις και για μηνύματα. Είμαι αισιόδοξος. Φέραμε επιπλέον στοιχεία από γείτονες και καθηγητές», δήλωσε ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας.

«Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο»

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, που βρέθηκαν στην Ευελπίδων για να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους, από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν ότι η 37χρονη δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Η μεγαλύτερη κόρη της, μάλιστα, όταν είδε τη μητέρα της να μπαίνει στο δικαστήριο, κατέβασε τη μάσκα και της φώναξε: «Πάμε μαμά!».

«Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο», φέρεται να φώναξαν τα δύο παιδιά, κατά την αποχώρηση της μητέρας τους, ενώ ζήτησαν να της μιλήσουν.

«Στηρίζουμε την μητέρα μας και πιστεύουμε στην αθωότητά της. Είμαστε στο πλευρό της και ελπίζουμε σύντομα να είναι και εκείνη στο δικό μας. Ξέρουμε την αλήθεια και ξέρουμε πως δεν έχει γίνει τίποτα, πάντα ήταν στο πλάι μας», ανέφεραν τα παιδιά της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share