Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Ρόδο με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης - Μαρτυρίες ότι είναι ζωντανή

Μυστήριο στο νησί

19 Ιανουαρίου 2023 09:25
Θρίλερ στη Ρόδο με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης - Μαρτυρίες ότι είναι ζωντανή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 44χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε στη Ρόδο μπορεί να είναι ζωντανή και να κρύβεται. Πρόκειται για ένα θρίλερ γιατί δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι της συνέβη.

Η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου εθεάθη για τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας (16/01) στην περιοχή της Νιόγλιας. Είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Εκεί, οι αστυνομικοί και οι ομάδες διάσωσης που επιχειρούν για την ανεύρεσή της βρήκαν το αυτοκίνητό της πεσμένο σε έναν γκρεμό. Ωστόσο, μέσα στο αμάξι δεν εντόπισαν ίχνη αίματος ή κάποιο άλλο στοιχείο που να παραπέμπει σε αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου εκτιμούν πως η ίδια έσπρωξε το όχημα στο κενό, ενδεχομένως με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου.

Αυτό υποστηρίζεται από ανθρώπους που ζουν κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο. Λένε ότι είδαν την 44χρονη γυναίκα με κάποιον άλλο πριν εξαφανιστεί.

«Στο σημείο που επιχειρήσαμε, εντοπίσαμε το αυτοκίνητο αλλά μετά από έρευνα μέσα στο όχημα δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο της γυναίκας», λέει στο protothema.gr ένας από τους εθελοντές διασώστες που συμμετέχουν στις έρευνες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share