Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: 27χρονη έπεσε στο κενό από παράθυρο πρώτου ορόφου

Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία

18 Ιανουαρίου 2023 13:28
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: 27χρονη έπεσε στο κενό από παράθυρο πρώτου ορόφου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όταν μια νεαρή γυναίκα 27 ετών, έπεσε στο κενό από παράθυρο.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Γυναίκα έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας

Σύμφωνα πληροφορίες του thestival.gr, η νεαρή έπεσε από παράθυρο πρώτου ορόφου με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για ατύχημα.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: 27χρονη έπεσε στο κενό από παράθυρο πρώτου ορόφου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η 27χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Σοκ στο ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο - Καθόταν σε περβάζι γιατί δεν υπήρχε θέση

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη Voria.gr, ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής βρισκόταν εντός αίθουσας στον τρίτο όροφο της ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο και το οποίο δίδασκε καθηγήτρια.

Όπως καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες, εντός της αίθουσας του μαθήματος επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους αλλά και στα περβάζια παραθύρων ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Κρήτη: Νεκρός 39χρονος με σημάδια στο σώμα του - Συνελήφθη ο αδερφός του

φοιτητησ-επεσε-στο-κενο-απθ-18-10

«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα αρχικώς αλλά μετά το αντιληφθήκαμε», δηλώνει συγκλονισμένος ένας φοιτητής, που τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της Voria.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο φοιτητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις του και η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του προς το παρόν χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή.

Επεξεργασία: Άλαλα τα χείλη περαστικών στην Κοζάνη: Γυμνός 22χρονος φοιτητής έκανε βόλτες στους δρόμους της πόλης

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου όταν άντρας νεαρής ηλικίας κυκλοφορούσε γυμνός στην Κοζάνη. Σύμφωνα με το Kozanilife.gr, ο 22χρονος φοιτητής φαίνεται να «έκοβε» βόλτες ανενόχλητος στην περιοχή του Δημοτικού πάρκου Κοζάνης. Διερχόμενοι πολίτες που είδαν το θέαμα κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Ο 22χρόνος φοιτητής προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης και μετέπειτα σε ψυχιατρική κλινική για περαιτέρω διερεύνηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share