Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: «Ήσουν ένα μικρό πλασματάκι αλλά... ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς καρδιά και ψυχή...» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση των γονιών της (photo)

Στον τάφο με τούρτα οι γονείς της για τα γενέθλιά της

16 Ιανουαρίου 2023 09:07
Ελένη Τοπαλούδη: «Ήσουν ένα μικρό πλασματάκι αλλά... ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς καρδιά και ψυχή...» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση των γονιών της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, της νεαρής κοπέλας, η οποία βιάστηκε και σκοτώθηκε στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018. Η Κούλα Αρμουτίδου και ο Γιάννης Τοπαλούδης βρέθηκαν στον τάφο της κόρης τους, η οποία χθες 15/1 θα είχε τα γενέθλιά της και θα γινόταν 26 ετών. Παράλληλα, συγκινεί η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, δημοσιεύοντας την τελευταία φωτογραφία της κόρης της από τον Αύγουστο του 2018.

Στη συνέχεια, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη στιγμή και έγραψε ένα μήνυμα που «ραγίζει» καρδιές:

«Ελένη μου, κοριτσάκι μου, ανθέ της Νιότης, θησαυρέ μου.

15/1/1997 – 15/1/2023

Γεννήθηκες και γέμισε η ζωή μου με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης. Ήσουν Ελένη μου ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί. Ένα μικρό πλασματάκι, ένα μικρούλι τοσοδουλι που είχε την ανάγκη μου. Ήταν τόσο μοναδική και ανεπανάληπτη η στιγμή που σε έφερα στο φως που ευχαριστούσα το Θεό γι’ αυτό το Θείο δώρο.

Και έρχεται ξαφνικά μια αποφράδα νύχτα που στα γκρεμίζει όλα . Γιατί υπάρχουν γύρω μας ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς καρδιά και ψυχή μες στα στήθη τους. Αυτοί οι φονιάδες, οι στυγεροί δολοφόνοι δεν υπολόγισαν ούτε μάνες, ούτε πατεράδες, ούτε αδέρφια ούτε κανέναν. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή ‘Η ΘΕΙΑ’. ‘Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ’. Σ ΑΥΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ’. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!

Σε ποιους να πιστέψω; Σε ποιο σύστημα; Ας σκεφτούν όλοι αυτοί που αποτελούν το σύστημα. Ποιος δικαιολογεί και ξεπλένει τους δράστες, τους βιαστές και τους δολοφόνους;

Ας σκεφτούμε και ας προβληματιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!».

Λίγο αργότερα, η Κούλα Αρμουτίδου προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση για την αδικοχαμένη κόρη της.

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Βγάζω κραυγές και τις στέλνω ψηλά στον ουρανό»

Συγκλόνισε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη με ανάρτησή της. Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία της κόρη της στη Ρόδο, η μητέρα της Ελένης έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα. Ενώ, εξοργισμένοι με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου εμφανίστηκαν ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη και της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη.

«28/11/2018.Τεσσερα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο ΑΝΤΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ, ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ!!!ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ. ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ. ΒΡΕΧΕΙ,ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΒΡΟΧΗ. ΝΙΩΘΩ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ. ΒΓΑΖΩ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!

“Ελενίτσα μου, Με ακούς; πονάει η μαμά. Ελένη μου, καλοσυνάτο παιδάκι μου, δεν αντέχω, δεν αντέχω. Πονάω, πονάω, πονάω. Τι δε θα έκανα για να σε έφερνα πίσω. Γιατί Θεέ και μάνα Παναγία τέτοια απάνθρωπη δολοφονία; Γιατί τέτοιο πόνο μου έδωσες;

Πώς να τον βαστάξω αυτόν τον πόνο τον ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟ; ΤΙ ΦΡΙΧΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ; ΜΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ», έγραψε η Κούλα Αρμουτίδου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share