Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 20χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο

Ανειπωτη θλίψη!

15 Ιανουαρίου 2023 15:18
Τραγωδία στην Καρδίτσα: 20χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο
(Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του, μέσα στο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα από ανακοπή, και εν συνεχεία κατέληξε. Με την ευκαιρία, δείτε την αδιανόητη τραγωδία στην Πάτρα με γυναίκα που βρέθηκε νεκρή ημίγυμνη.

Το ΕΚΑΒ Μουζακίου τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το συμβάν σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο (ξεκίνησε στις 12.00) στο Μαυρομμάτι με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να καταρρέει αιφνιδίως χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επαφή με άλλο ποδοσφαιριστή.

Αμέσως δόθηκαν από τους παρισταμένους οι πρώτες βοήθειες για να επανέρθει ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Μουζακίου και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου οι ιατροί παρά τις προσπάθειές του δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 20χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο

Θρίλερ στην Καρδίτσα: Νεκρό μωρό 16 ημερών

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (8/1) στην Καρδίτσα και, συγκεκριμένα, στην περιοχή του Πετρίλου, καθώς ένα μωρό 16 ετών έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής κλήθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μουζακίου το οποίο έφτασε στο χωριό συνοδεία γιατρού.

Προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στο βρέφος που πιθανότατα υπέστη εισρόφηση, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του, με έναν άλλο θάνατο να έχει συγκλονίσει την περιοχή.

Νεκρό μωρό στην Καρδίτσα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share