Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κρήτη: 33χρονος μαχαίρωσε και δάγκωσε στο μάγουλο τον σύντροφο της πρώην του

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου

14 Ιανουαρίου 2023 10:09
Φρίκη στην Κρήτη: 33χρονος μαχαίρωσε και δάγκωσε στο μάγουλο τον σύντροφο της πρώην του
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Μεσαρά της Κρήτης, όπου είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 33χρονου φερόμενου ως δράστη της αιματηρής επίθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας άνδρας μαχαίρωσε και δάγκωσε στο μάγουλο έναν συνομήλικό του άνδρα, ενώ θύμα και δράστη συνδέει η νυν σύντροφος του πρώτου – έχουν αποκτήσει και παιδί – και πρώην του δεύτερου. Παράλληλα, αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στην Πλατεία Συντάγματος μεταξύ ανήλικων κοριτσιών.

Την Αστυνομία ενημέρωσαν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Μοιρών, όπου μεταφέρθηκε με τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και στα πλευρά το θύμα. Μετά την πρώτη αντιμετώπιση των τραυμάτων του, το θύμα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

33χρονος μαχαίρωσε και δάγκωσε στο μάγουλο τον σύντροφο της πρώην του στην Κρήτη

Θρίλερ στη Μαγνησία: Άγριος καυγάς μεταξύ γειτόνων - Του κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά λόγω... προσωπικών διαφορών

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά από αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στη Μαγνήσια μεταξύ δυο γειτόνων. Παράλληλα, ανατριχιαστική είναι μαρτυρία για τον 66χρονο που μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι δύο άνδρες κάποια στιγμή, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης άρχισαν να λογοφέρουν, λόγω προσωπικών διαφορών, οι τόνοι ανέβηκαν και σε μια στιγμή ένας 35χρονος, μπροστά στον πατέρα του, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 43χρονο γείτονά του.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο σημείο της συμπλοκής και του τραυματισμού δεν κλήθηκε ασθενοφόρο και τον τραυματία μετέφερε στο Νοσοκομείο η σύζυγός του, όπου νοσηλεύεται και οι γιατροί εκτίμησαν ότι έπρεπε να χειρουργηθεί.

Άνδρας μαχαίρωσε γειτονά του στη Μαγνησία

Ο δράστης με τον πατέρα του εξαφανίστηκαν μετά το συμβάν

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 35χρονος δράστης και ο πατέρας του, αμέσως μετά το επεισόδιο έβαλαν βιαστικά δύο βαλίτσες στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία πληροφορήθηκε καθυστερημένα το επεισόδιο από το Νοσοκομείο και έως το βράδυ αναζητούσε τον δράστη που μαχαίρωσε τον άνδρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share