Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρή θηλυκή αρκούδα στη Φλώρινα: Είχε χτυπηθεί στο κεφάλι μετά από τροχαίο - Σοκαριστικές εικόνες

Το νεκρό ζώο θάφτηκε στο δασικό φυτώριο Φλώρινας, όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο

13 Ιανουαρίου 2023 20:26
Νεκρή θηλυκή αρκούδα στη Φλώρινα: Είχε χτυπηθεί στο κεφάλι μετά από τροχαίο - Σοκαριστικές εικόνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρή, μέσα σε χωράφι, δίπλα στον δρόμο Φλώρινας – Αμυνταίου, στο ύψος του Αμμοχωρίου βρέθηκε αρκούδα που φαίνεται να χτυπήθηκε στο κεφάλι από διερχόμενο όχημα.

Δείτε επίσης: Σοκαριστική μάχη: Λιοντάρι εναντίον αρκούδας! Το βίντεο με τις 4.500.000 προβολές

Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ», πρόκειται για θηλυκό 3 ετών, βάρους περίπου 70-80 κιλών, το οποίο χτυπήθηκε από άγνωστο όχημα, στον ίδιο δρόμο μάλιστα όπου έχει τοποθετηθεί, από το ευρωπαϊκό έργο LIFEAMYBEAR, πινακίδα ενημέρωσης των οδηγών για διελεύσεις αρκούδας. Το νεκρό ζώο θάφτηκε στο δασικό φυτώριο Φλώρινας, όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο της οργάνωσης, στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υλοποιείται μέχρι τον Αύγουστο του 2023 το έργο LIFESafeCrossing, που έχει στόχο την αποτροπή τροχαίων ατυχηµάτων µεταξύ οχηµάτων και αρκούδων.

Η Καλλιστώ, η COSMOTE, η Εγνατία Οδός και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχουν στο έργο LIFE SAFE-CROSSING, με εταίρους και από τις χώρες της Ιταλίας, της Ρουμανίας και της Ισπανίας.

Νεκρή θηλυκή αρκούδα στη Φλώρινα: Είχε χτυπηθεί στο κεφάλι μετά από τροχαίο - Σοκαριστικές εικόνες

Το έργο στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που επιφέρουν οι οδοί σε ορισμένα είδη προτεραιότητας σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες: μαρσικανική καφέ αρκούδα (Ursus arctos marsicanus) και λύκος (Canis lupus) στην Ιταλία, ιβηρικός λύγκας (Lynx pardinus) στην Ισπανία και καφέ αρκούδα (Ursus arctos) στην Ελλάδα και τη Ρουμανία.

Κρυφή κάμερα δείχνει αρκούδα να μπαίνει σε σπίτι και να πλησιάζει το πιάνο - Άπαντες έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν

Κρυφή κάμερα: Πίσω από μια πρόσφατη διάρρηξη, ήταν ένας αρκετά ευγενικός γούνινος δράστης, που άφησε στην ιδιοκτήτρια ένα μουσικό δώρο.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία της πόλης Βέιλ του Κολοράντο, κλήθηκε για να διερευνήσει μια διάρρηξη σε ένα διαμέρισμα. Η γυναίκα που ζει εκεί δεν ήταν στο σπίτι, αλλά οι αρχές διαπίστωσαν πως κάποιο ζώο μπήκε από το παράθυρο της κουζίνας για να βρει φαγητό.

Αφού έλεγξε το σύστημα στις κάμερες παρατήρησης του σπιτιού, η ιδιοκτήτρια ανακάλυψε πως ένοχη ήταν μια αρκούδα. Όπως δείχνει το βίντεο με το περιστατικό, το άγριο ζώο δεν περιορίστηκε στο φαγητό, αλλά κάποια στιγμή ασχολήθηκε και με το πιάνο.

Ενώ τα ζώα δεν είναι ειδικοί της μουσικής, το γεγονός πως μια αρκούδα ενδιαφέρθηκε, κάνει το βίντεο μοναδικό. Ακόμη και οι αρχές ανέφεραν αυτή την παράξενη ανακάλυψη σε ένα δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο: «Οι συγχορδίες που καταγράφηκαν στο βίντεο ήταν αφόρητες και ο σκοπός εξίσου ανυπόφορος. Παρόλο που οι αξιωματικοί αναζήτησαν την αρκούδα στην περιοχή, η ίδια εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερη»

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τη μουσική παρέμβαση της αρκούδας, στο βίντεο που ακολουθεί:

BEAR-THOVEN'S FIRST SYMPHONY: Why did the bear break into the home? To play the piano, of course. A surveillance camera recorded the sights and sounds inside a Colorado home. STORY: FOX35Orlando.com/news/local-news/258574486-story

Posted by FOX 35 Orlando on Friday, June 2, 2017

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα για να καταγράψει φαντάσματα - Τελικά είδε τον γιο του με...

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα για να βρει τα φαντάσματα στο σπίτι, και αντί για αυτό κατέγραψε κάτι ακόμα πιο σοκαριστικό.

Ένας άντρας από την Λάρισα αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από… φαντάσματα! Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του για να δει τι είχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Αντί για… αέρινες υπερφυσικές υπάρξεις, σαν αυτές που θα δείτε εδώ, ανακάλυψε ότι η επί 11 χρόνια σύντροφός του είχε ερωτικές σχέσεις με τον ανήλικο γιο του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η 28χρονη γυναίκα δήλωσε ένοχη για σύναψη ερωτικής σχέσης με ανήλικο, υποστηρίζοντας όμως ότι δε γνώριζε ότι τα 16 έτη ήταν κάτω από το νόμιμο όριο για συγκατάθεση σε ερωτική επαφή.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ακούστηκε ότι η σχέση της 28χρονης με τον 16χρονο γιο του επί 11 χρόνια συντρόφου της ξεκίνησε όταν μια μέρα πήγε στο δωμάτιό του για να συζητήσουν για τα μαθήματα οδήγησης που θα έκανε.

Η συζήτηση μετατράπηκε σε φλερτ, πειράγματα, προχώρησε στα φιλιά και τα χάδια και κατέληξε σε ολοκληρωμένη σ@ξουαλική επαφή.

Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν κι άλλες φορές σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου έκαναν έρωτα. Όταν ο πατέρας του παιδιού είδε το βίντεο, ζήτησε εξηγήσεις από τη σύντροφό του, η οποία τότε του είπε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και ότι η κατάσταση δεν είχε προχωρήσει πέρα από το στάδιο του αγγίγματος. Όμως ο γιος του τού είπε μια διαφορετική ιστορία. Ο πατέρας στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος τους όσο έλειπαν - Όταν είδαν, τα έχασαν

Ένας άνδρας, τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά του, τι κάνει ο σκύλος, όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές. Θα μείνετε άφωνοι.

Συγκεκριμένα, όταν οι ιδιοκτήτες του σκυλιού με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον Τζέιμς υπεύθυνο για τη φροντίδα του. Ο Τζέιμς κινηματογράφησε τη Skylar, για να βλέπει τι κάνει μέσα στο σπίτι, όπως έκανε και ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος έπαθε πλάκα όταν είδε τι κάνει ο σκύλος του πάνω στο κρεβάτι.

Ο Τζέιμς ονόμασε το βίντεο "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" και το έστειλε στους ιδιοκτήτες. Δείτε το, είναι τρομερό:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share