Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Ενοχή για την πρώτη απόπειρα βιασμού πρότεινε η εισαγγελέας

Τι υποστήριξε;

13 Ιανουαρίου 2023 13:10
Πέτρος Φιλιππίδης: Ενοχή για την πρώτη απόπειρα βιασμού πρότεινε η εισαγγελέας
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να κριθεί ένοχος για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας το 2010 στο θέατρο Μουσούρη ζήτησε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η οποία συνεχίζει την αγόρευση της.

Η εισαγγελέας Στέλλα Στόγια, αφού εισηγήθηκε την αθώωση, λόγω αμφιβολιών, του κατηγορούμενου ηθοποιού για την κατηγορία του βιασμού κατ εξακολούθηση αναφέρθηκε στη δεύτερη καταγγέλλουσα.

«Η δεύτερη καταγγέλλουσα ήταν πολύ χαρούμενη που θα συνεργάζονταν με ένα μεγάλο καλλιτέχνη. Ο κατηγορούμενος την οδήγησε ένα άδειο θέατρο και στη συνέχεια επιχείρησε να τη βιάσει. Εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει, έκανε μια προσχηματική συνομιλία με τη μητέρα της, την οποία αντιλήφθηκε ο κατηγορούμενος και συνέχισε.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ενοχή για την πρώτη απόπειρα βιασμού πρότεινε η εισαγγελέας
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η πράξη του δεν ολοκληρώθηκε όχι επειδή με δίκη του βούληση τη σταμάτησε, αλλά γιατί όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα “ξενέρωσε”. Τα καταγγελλόμενα περιστατικά είναι τα ίδια σε όλες τις καταθέσεις της» είπε η εισαγγελική λειτουργός. Αναφερόμενη δε στον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι η γυναίκα ήθελε με την καταγγελία της να εκδικηθεί τον ηθοποιό επειδή δεν πήρε ρόλο, η εισαγγελέας σχολίασε: «Αν ήταν συναινετικό αυτό που έγινε γιατί δεν πήρε το ρόλο; Γιατί στη συνέχεια δε συνεργάστηκαν ποτέ; Γιατί δεν έπαιξε στις δυο σειρές του mega;». Όπως σημείωσε, η υπεράσπιση επιχείρησε να τρώσει την αξιοπιστία της, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η δεύτερη καταγγέλλουσα απαντούσε στα τηλέφωνα του κατηγορουμένου και στα όσα ερωτικά της έλεγε.

«Δίκασε» τον Φιλιππίδη η Ακρίτα: «Μπορεί να είναι καραγκόμενος, να έχει λεφτά…»

Έλενα Ακρίτα - Πέτρος Φιλιππίδης: Μέσα σε λίγα λεπτά αποδόμησε την απολογία του γνωστού ηθοποιού που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share