Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ στο Χαλάνδρι σε προσκαλεί για τα εγκαίνια του χώρου και την κοπή της πίτας

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

12 Ιανουαρίου 2023 15:44
Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ στο Χαλάνδρι σε προσκαλεί για τα εγκαίνια του χώρου και την κοπή της πίτας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ αποτελεί το απαύγασμα άνω των 20 ετών εμπειρίας και σχεδιάστηκε για να παρέχει υψηλού επιπέδου θεραπευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσω της εξειδικευμένης Ανασυνδυασμένης Εκλεκτικής προσέγγισης.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, αυτό το διάστημα, το δυναμικό της, εστιάζει στο φαινόμενο της επιθετικότητας και βίαιης συμπεριφοράς μεταξύ των εφήβων αλλά και της σύγχρονης οικογένειας. Με μέλημα την αφύπνιση μικρών και μεγάλων, στόχος της είναι η σύνθλιψη της κακοποιητικής αλυσίδας που θα οδηγήσει
σε μια πιο υγιή και ευτυχισμένη κοινωνία.

Με αφορμή το άνοιγμα του νέου του χώρου στο Χαλάνδρι, προσκαλεί όλους τους φίλους, συνεργάτες και ευαισθητοποιημένους συμπολίτες για τα εγκαίνια και την κοπή πίτας για το Νέο Έτος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17.30, οδός Παπανικολή 146, στο Χαλάνδρι. Και επειδή είναι όμορφο να συνδεόμαστε και να μοιραζόμαστε, μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει πάρτυ με DJ τον Γιώργο Δεστούνη. Επίτιμος προσκεκλημένος ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Συμεών Ρούσσος.

πρόσκληση

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share