Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Σπέρνουν» χαμόγελα τα Lidl - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Αναδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο η αλυσίδα

12 Ιανουαρίου 2023 14:29
«Σπέρνουν» χαμόγελα τα Lidl - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά τη φετινή εορταστική περίοδο, η Lidl Ελλάς προσέφερε ζεστά και πλήρη γεύματα σε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) διανεμήθηκαν συνολικά 2.400 γεύματα ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στη Θεσσαλονίκη, η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης στήριξε τη διανομή γευμάτων στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και προσέφερε συνολικά 1.500 γεύματα για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο με βαριές καταγγελίες από εργαζόμενους LIDL: «Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί»

Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίων, στο Υπνωτήριο Αστέγων, στο Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων, στον Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους και στο Ειδικό ψυχαγωγικό κέντρο Ατόμων με αναπηρία.

Τέλος, σε συνεργασία με το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, στήριξε τις διανομές γευμάτων στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό κέντρο Καλαμαριάς και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, προσφέροντας συνολικά 1.170 εορταστικά γεύματα για την παραμονή Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και δώρισε επιπλέον 300 πακέτα με τρόφιμα σε συνανθρώπους που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη.

Η Lidl Ελλάς τοποθετεί την κοινωνική προσφορά σε πρώτο πλάνο και συνεχίζει να προσφέρει στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, ακολουθώντας πιστά τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο.

Γεύματα αγάπης Lidl

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/lidlhellas

Έκτακτη απόφαση «βόμβα» από τα Lidl - Aνακοίνωση για 6 περιοχές της Ελλάδας

Τα Lidl είναι μια εταιρεία, που πάντοτε επιχειρεί να παίρνει πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του κοινωνικού συνόλου, με μια νέα κίνηση να ανακοινώνεται.

Έχοντας θέσει ως στόχο τη συμβολή της στην προσπάθεια για ένα βιώσιμο αύριο χωρίς πλαστικό, η Lidl Ελλάς, την ίδια στιγμή που οι προσφορές της... ξεφεύγουν, συνεχίζει για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα «Plastic Free Greece» που υλοποιεί από κοινού με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, προχωρώντας σε εκτεταμένους καθαρισμούς έξι αγαπημένων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας.

Η πρωτοβουλία των Lidl και οι 6 περιοχές που θα επωφεληθούν

Η δράση, που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και κάτω από την ομπρέλα της εθνικής καμπάνιας «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μιας Χρήσης» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ταξίδεψε φέτος στο Ηράκλειο, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στη Σαντορίνη, τη Σύρο, τη λίμνη Κερκίνη και τη Λήμνο.

Οι εκπρόσωποι της Lidl Ελλάς, μαζί με τους συνεργάτες και τους εθελοντές του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης επισκέφθηκαν τους έξι προορισμούς, με στόχο την ανακούφιση των τοπικών οικοσυστημάτων από τα πλαστικά απορρίμματα, αλλά και την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για την προστασία των ακτών και των θαλασσών σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share