Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Απάντηση "κόλαφος" από τον Μάνο Δασκαλάκη στην καταγγελία του Αλέξη Κούγια

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη δίκη της χρονιάς

11 Ιανουαρίου 2023 16:56
Υπόθεση Πισπιρίγκου: Απάντηση
(EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε και σήμερα στο δικαστήριο, με τη δίκη της εν διαστάσει συζύγου Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας να διακόπτεται για τις 31 Ιανουαρίου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει πρώτος σε λίγες ημέρες απάντησε, μέσω του συνηγόρου του, στην καταγγελία του Αλέξη Κούγια περί βεβηλώσεως των τάφων των κοριτσιών του.

«Είναι ένα ζήτημα, που ασφαλώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο κ. Δασκαλάκης όλο αυτό το διάστημα επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα και μέριμνα για τον τάφο της αείμνηστης κόρης του» απάντησε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Μάρω Κανελλάκη συνάντησε τον πατέρα των τριών κοριτσιών στην αίθουσα του δικαστηρίου και ο ίδιος της απάντησε σχετικά με τη δημόσια καταγγελία του Αλέξη Κούγια ότι «δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δίκη Πισπιρίγκου: Αγνώριστος στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Η αισθητή αλλαγή στην εμφάνισή του

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 9/1 ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους που περίμεναν εκτός της αίθουσας.

Μετά τη διακοπή της δίκης και κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έχει αλλάξει την εμφάνιση του, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας της δίκης, η οποία θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

Μάνος Δασκαλάκης: Ζητά κι επίσημα διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε, λίγο πριν το τέλος του 2022, την αίτηση διαζυγίου, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Φαίνεται ότι ο 31χρονος εξασφάλισε και τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Δίκη Πισπιρίγκου: Αγνώριστος στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Η αισθητή αλλαγή στην εμφάνισή του

Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share