Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αιχμές Πέτρου Φιλιππίδη για συναδέλφους: «Είχαμε κακή συνεργασία και δεν την ήθελα...» - Σε ποια ονόματα αναφέρεται

«Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν τον...»

11 Ιανουαρίου 2023 10:04
Αιχμές Πέτρου Φιλιππίδη για συναδέλφους: «Είχαμε κακή συνεργασία και δεν την ήθελα...» - Σε ποια ονόματα αναφέρεται
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαραθώνια απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και οι αναφορές του σε γνωστά ονόματα του θεάτρου, προκαλούν αντιδράσεις. Ο ηθοποιός αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες για τον βιασμό και τις απόπειρες, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσής του από συναδέλφους. Παράλληλα, σε αποκαλύψεις "φωτιά" προχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Φιλιππίδη.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα «καρφιά» του για τον φίλο και κουμπάρο του Γιάννη Μπέζο. «Ότι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου για το STAR.

«Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης»

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη βρίσκονται πίσω από ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του. «Εξερράγην με την κυρία Δροσάκη που είπε ότι γνωρίζει και για άλλο βιασμό. Μετά απειλήθηκε με μήνυση και το πήρε πίσω.».

Κατόπιν, όταν η Λένα Δροσάκη κλήθηκε να σχολιάσει την απολογία, ξέσπασε σε κλάματα. «Παιδιά δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ.», είπε.

«Δεν υπάρχει σκευωρία σε βάρος του Φιλιππίδη»

Μετά από δυο χρόνια σιωπής ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για τον πρώην στενό του φίλο και Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα. «Είπε ψέματα, κουτσομπολιά. Τρεις μέρες πριν τις καταγγελίες ήταν στο σπίτι μου. Όλοι αυτοί που είναι εδώ, τους έχω φιλοξενήσει, έχουν φάει, έχουν πιει με εμάς. Ήθελαν να δουλεύουν μαζί μου.», υπογράμμισε ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

«Ο Πέτρος διάλεξε έναν επιθετικό τρόπο, ότι υπάρχει μια σκευωρία εναντίον του, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.», δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζενη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής;», φέρεται να πρόσθεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Βολές και για την Τουμασάτου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να εξαπέλυσε βολές και σε άλλες πρωταγωνίστριες του θέατρου, όπως η Εβελίνα Παπούλια και η Μαριάννα Τουμασάτου. «Με την Τουμασάτου έχω κακό παρελθόν. Είχαμε κακή συνεργασία και δεν την ήθελα στο σίριαλ. Βαριόταν, έπαιζε όποτε ήθελε, αργούσε να έρθει στην παράσταση. Έκανα πολύ μεγάλο λάθος όταν συνεργάστηκα ξανά μαζί της. Τι δουλειά έχει να βγει και να πει ότι δεν την ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες ενώ ήμουν στη φυλακή»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share