Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χανιά: Μάχη για την διάσωση 49χρονου άνδρα που έπεσε σε στέρνα

Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

9 Ιανουαρίου 2023 17:59
Χανιά: Μάχη για την διάσωση 49χρονου άνδρα που έπεσε σε στέρνα
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην Κρήτη, για την ανάσυρση ενός άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα σε μία στέρνα όμβριων υδάτων στην Ανώπολη Σφακίων.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν άνδρα 49 ετών ο οποίος εντοπίστηκε μέσα στην στέρνα βάθους έως και 6 μέτρων, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr. Υπενθυμίζεται, ότι έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Καραγεωργίου.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στο σημείο έχουν σπεύσει δύο οχήματα της πυροσβεστικής και πέντε υπάλληλοι από το ΠΚ Ανωπόλεως και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών.

Χανιά: 'Μάχη' για την διάσωση 49χρονου άνδρα που έπεσε σε στέρνα
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο σε χωράφι με ελαιόδεντρα στην Αρκίτσα

Το πρωί του Σαββάτου ένας αγρότης πήγε στο κτήμα του με τις ελιές, που βρίσκεται κοντά στον κόμβο της εθνικής οδού, στο ύψος της Αρκίτσας.

Σύμφωνα με τo LamiaReport, ο άνθρωπος είχε ένα μήνα να πάει στο συγκεκριμένο ελαιοπερίβολο και όταν έφτασε εκεί, βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το πτώμα είχε εγκαύματα σε όλο το σώμα (ήταν σχεδόν απανθρακωμένο), ενώ από τη μέση και κάτω ήταν διαμελισμένο, πιθανότατα από άγρια ζώα.

Στο σημείο βρέθηκε μια τραγιάσκα, που μάλλον ανήκει στον νεκρό, ο οποίος φέρεται να φορούσε πέδιλα και όχι κλειστά παπούτσια. Με την ευκαιρία, δείτε την τραγωδία με τον 15χρονο που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του.

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο σε χωράφι με ελαιόδεντρα στην Αρκίτσα

Τον τόπο που βρέθηκε η σωρός εκτός από το εγκληματολογικό και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, πήγες και ιατροδικαστής από την Υπηρεσία της Λαμίας και αυτοψία στο χώρο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στη Λαμία, όπου σήμερα Δευτέρα οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή, προσπαθώντας να δώσουν κάποιες απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία; Και αν πρόκειται για έγκλημα, μήπως έγινε αλλού και η σορός μεταφέρθηκε μετά εκεί; Ποια είναι η ταυτότητα του θύματος;

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share