Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο σε χωράφι με ελαιόδεντρα στην Αρκίτσα

Σκοτεινό μυστήριο

9 Ιανουαρίου 2023 17:48
Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο σε χωράφι με ελαιόδεντρα στην Αρκίτσα
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί του Σαββάτου ένας αγρότης πήγε στο κτήμα του με τις ελιές, που βρίσκεται κοντά στον κόμβο της εθνικής οδού, στο ύψος της Αρκίτσας.

Σύμφωνα με τo LamiaReport, ο άνθρωπος είχε ένα μήνα να πάει στο συγκεκριμένο ελαιοπερίβολο και όταν έφτασε εκεί, βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το πτώμα είχε εγκαύματα σε όλο το σώμα (ήταν σχεδόν απανθρακωμένο), ενώ από τη μέση και κάτω ήταν διαμελισμένο, πιθανότατα από άγρια ζώα.

Στο σημείο βρέθηκε μια τραγιάσκα, που μάλλον ανήκει στον νεκρό, ο οποίος φέρεται να φορούσε πέδιλα και όχι κλειστά παπούτσια. Με την ευκαιρία, δείτε την τραγωδία με τον 15χρονο που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του.

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο σε χωράφι με ελαιόδεντρα στην Αρκίτσα

Τον τόπο που βρέθηκε η σωρός εκτός από το εγκληματολογικό και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, πήγες και ιατροδικαστής από την Υπηρεσία της Λαμίας και αυτοψία στο χώρο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στη Λαμία, όπου σήμερα Δευτέρα οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή, προσπαθώντας να δώσουν κάποιες απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία; Και αν πρόκειται για έγκλημα, μήπως έγινε αλλού και η σορός μεταφέρθηκε μετά εκεί; Ποια είναι η ταυτότητα του θύματος;

Φρίκη στους Αμπελόκηπους: 48χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους βρέθηκε ένας άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για 48χρονο αλλοδαπό ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην οδό Λάμπρου Κατσώνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ήταν νεκρός εδώ και μέρες. Παράλληλα, πριν λίγο καιρό είχε σημάνει ξανά συναγερμός στην περιοχή, όπου είχαν πέσει πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άντρα.

ασθενοφόρο αμπελόκηποι

Πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share