Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα - Έγινε αναπαράσταση στο σημείο (Video)

Βρέθηκε ο ταξιτζής που πήγε την 29χρονη στον Αλιάκμονα

9 Ιανουαρίου 2023 13:03
Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα - Έγινε αναπαράσταση στο σημείο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Εσπασε» η 29χρονη από τη Βέροια που ομολόγησε πως η ίδια έριξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα το μόλις 11 μηνών μωράκι της. Παράλληλα, κάμερες στην πόλη της Βέροιας κατέγραψαν τις κινήσεις της 29χρονης λίγες ώρες αφότου είχε πετάξει το μωρό της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα.

Η γυναίκα που έχει συλληφθεί ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του μωρού παραδέχτηκε την πράξη της κατά την διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο σημείο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μόλις έφτασε στο σημείο της αναπαράστασης δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει την κατάθεσή της και ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί της στο ποτάμι ισχυριζόμενη βέβαια παράλληλα ότι το βρέφος είναι ακόμη ζωντανό.

Ευρισκόμενη προφανώς σε σύγχυση στη συνέχεια επέμεινε ότι το μωρό της ζει καθώς το πέταξε μακριά από εκεί που ισχυρίζονται ότι το βρήκαν. Η αναπαράσταση διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι άλλαξαν πλέον τα δεδομένα και περιμένουν την αυριανή ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς αύριο Τρίτη, η 29χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έπειτα από αίτημα του ανακριτή.

Νεκρό βρέφος στη Βέροια: Βρέθηκε ο ταξιτζής που πήγε την 29χρονη στον Αλιάκμονα - Τι είπε στις Αρχές (Video)

Νεκρό βρέφος στη Βέροια: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 29χρονη στο Φράγμα του Αλιάκμονα. Ο οδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας και έδωσε κατάθεση. Παράλληλα, συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως για το 11μηνο κοριτσάκι που εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο φράγμα του Αλιάκμονα, στη Βέροια, καθώς το βρέφος ήταν ακόμα ζωντανό όταν έπεσε στο νερό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν διέκρινε κάτι μεμπτό. Έβλεπε απλά μία μητέρα που ήθελε να πάει βόλτα με το κοριτσάκι της.

«Ο πατέρας δε στερούταν το μωρό» - Αποκαλύψεις του δικηγόρου της 29χρονης μητέρας

Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 11 μηνών βρέφους της. Το μωρό βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, με τη μητέρα να υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι της μπουσούλησε κι έπεσε στο νερό. Παράλληλα, στον λόγο που την οδήγησε να πετάξει το 11 μηνών μωρό της από το φράγμα στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα στη Βέροια αναφέρθηκε ο παππούς της 29χρονης μητέρας, με τον οποίο έμενε στο ίδιο σπίτι.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο δικηγόρος της 29χρονης, Αντώνης Μπιδέρης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha έκανε γνωστό πως ο ανακριτής έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ιατρική πραγματογνωμοσύνη για τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο κ. Μπιδέρης αναφέρθηκε και στον πατέρα του μωρού, ο οποίος μέχρι τώρα υποστηρίζει ότι έκανε προσπάθειες να αναγνωρίσει το παιδί και να περνά χρόνο μαζί του, αλλά η 29χρονη δεν τον άφηνε.

«Ο πατέρας είναι η δεύτερη τραγική φιγούρα σε αυτή την υπόθεση. Μέχρι στιγμής από τις επαφές μου δεν προκύπτει ότι το παιδί στερούταν τον πατέρα, υπό την έννοια ότι η μητέρα δεν του επέτρεπε να το βλέπει. Επίσης, δε μου προκύπτει από τις συζητήσεις μαζί της ότι ήταν ένας κακός πατέρας».

Ο τραγικός επίλογος για το μωράκι γράφτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η 29χρονη έφυγε από το χωριό της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μαζί με το μωρό, λέγοντας στους δικούς της ότι θα το πήγαινε βόλτα.

Επέστρεψε στο χωριό της την επόμενη μέρα χωρίς το παιδί. Κινητοποιήθηκε η οικογένειά της κι απευθύνθηκε στην αστυνομία. Η 29χρονη φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που ήταν το μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έδωσε ήταν συγκεχυμένες για το πώς κατέληξε το μωρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, λίγες μέρες πριν προλάβει να συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο ζωής του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share