Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εφιάλτης για 23χρονη στα Εξάρχεια: 33χρονος την κρατούσε «φυλακισμένη» και την εξέδιδε

Την προσέγγισε ως ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος

8 Ιανουαρίου 2023 16:56
Εφιάλτης για 23χρονη στα Εξάρχεια: 33χρονος την κρατούσε «φυλακισμένη» και την εξέδιδε
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη ενός 33χρονου με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1), σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Βόμβα» του πατέρα της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - «Μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο!» (Video)

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες αρχές από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020, ο 33χρονος κατηγορείται πως εξέδιδε γυναίκα μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού υπό την άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας, μεταφέροντας την ο ίδιος στα σημεία των ραντεβού με τους πελάτες και παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία αναφέρεται πως ο 33χρονος αλλοδαπός, υποδυόμενος τον ιδιοκτήτη καταστήματος, προσέγγισε την παθούσα με το πρόσχημα να της προσφέρει εργασία κι εν συνέχεια, την οδήγησε στο διαμέρισμα του με την πρόφαση της φιλοξενίας όπου την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της.

Εφιάλτης για 23χρονη στα Εξάρχεια: 33χρονος την κρατούσε «φυλακισμένη» και την εξέδιδε
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο συλληφθείς, της πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει, με αποτέλεσμα να κερδίζει ο ίδιος 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού ενώ το γραφείο ερωτικών ραντεβού, κέρδιζε 50 ευρώ από το κάθε ραντεβού.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο, τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Μέγα σκάνδαλο: Συνελήφθη επικεφαλής στην υπηρεσία πληροφοριών με 58 κιλά ναρκωτικά

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία, καθώς η 28χρονη επικεφαλής στο τμήμα πληροφοικής της υπηρεσίας πληροφοριών Ερίσα Φέρο συνελήφθη μαζί με δύο άντρες, επειδή μετέφεραν 58 κιλά κάνναβης μέσα σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια.

Δείτε επίσης: Ντόρος στην Θεσσαλονίκη: Έπιασαν 57χρονη στα διόδια με κοκαΐνη στο σουτιέν

Όπως αναφέρει το αλβανικό σάιτ top-channel.tv οι αρχές του Πόγραδετς σε συνεργασία με εκείνες της Κορυτσάς συνέλαβαν την Φέρο κοντά στα σύνορα με την Βόρεια Μακεδονία, όπου μετέφερε τα ναρκωτικά μέσα σε όχημα που οδηγούσε.

Μάλιστα, μαζί της ήταν ο Λάικ Μπάσα, γιος επιχειρηματία από τη Φούσα Κρούγια και ένας 17χρονος με τα αρχικά M.K.

Παράλληλα, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι του χωριού Πισκουπάτ. Οι δύο τελευταίοι πρόλαβαν και διέφυγαν του ελέγχου των Αρχών στο σημείο.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε στην περιοχή Qafë-Thanë, κοντά σε ένα εστιατόριο, όπου η Ερίσα Φέρο και οι συνεργοί της θεωρούσαν ότι μπορούσαν να μεταφέρουν με ασφάλεια τα ναρκωτικά, γιατί δεν υπήρχε «επαρκής αστυνομική κάλυψη» στο μέρος.

Παρόλα αυτά, η Αστυνομία τους εντόπισε και πλέον αναζητούνται και άλλα άτομα, καθώς θεωρείται από τις αλβανικές αρχές, ότι πρόκειται για κύκλωμα και όχι μια μεμονωμένη ανταλλαγή ναρκωτικών.

Καστοριά: Κατασχέθηκαν 78 κιλά χασίς – Τρεις συλλήψεις, ανάμεσά τους και μία δημοτική σύμβουλος

Για μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη μία 57χρονη δημοτική σύμβουλος στην Καστοριά, μαζί με έναν 59χρονο και μία 51χρονη. Κατά την αστυνομική επιχείρηση σε Καστοριά και Θεσσαλονίκη, κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 78 κιλά ακατέργαστη κάνναβη.

Δείτε επίσης: Εισβολή στο Εφετείο: Αποκαλύψεις του πρώην παίκτη ριάλιτι - «Ήμουν ο πιο επιτυχημένος συνοδός με 1.000 ευρώ τη βραδιά! Είχα πελάτες ηθοποιούς» (Video)

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικό εντόπισαν Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 59χρονο και συνοδηγό την 57χρονη. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι και δύο τσουβάλια που περιείχαν 58 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους άνω των 66 κιλών.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε -σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας– ότι παραλήπτης της συγκεκριμένης ποσότητας ναρκωτικών ήταν ο 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη, λίγη ώρα αργότερα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Καστοριά: Κατασχέθηκαν 78 κιλά χασίς – Τρεις συλλήψεις, ανάμεσά τους και μία δημοτική σύμβουλος

Σε επιτόπια έρευνα σε διαμέρισμα που διατηρούσε ο ίδιος, στη Θεσσαλονίκη, κατασχέθηκαν δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 11 κιλών και 380 γραμμαρίων. Επιπλέον, στο ίδιο διαμέρισμα που φέρεται να χρησιμοποιείτο ως καβάντζα εντοπίστηκαν -μεταξύ άλλων- μικροποσότητα κοκαΐνης, ζυγαριές ακριβείας, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και πέντε δισκία, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν, ακόμη, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, πέντε κινητά τηλέφωνα και επτά κάρτες sim.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, όπως επίσης συνάδελφοί τους από τα Τμήματα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share