Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη στους Αμπελόκηπους: 48χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Οι πρώτες εκτιμήσεις

8 Ιανουαρίου 2023 14:23
Φρίκη στους Αμπελόκηπους: 48χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους βρέθηκε ένας άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για 48χρονο αλλοδαπό ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην οδό Λάμπρου Κατσώνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ήταν νεκρός εδώ και μέρες. Παράλληλα, πριν λίγο καιρό είχε σημάνει ξανά συναγερμός στην περιοχή, όπου είχαν πέσει πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άντρα.

ασθενοφόρο αμπελόκηποι
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI)

Πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Τραγωδία στην Στυλίδα: Στυλίδα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στο Πάρκο του Λαού

Έναν άνδρα πεσμένο μέσα στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα βρήκαν κάτοικοι της περιοχής λίγο πριν τις έξι το απόγευμα.

Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο με τον άνδρα να μεταφέρεται με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας στη Στυλίδα όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Νωρίτερα, έγινε γνωστός και ο θάνατος του δημοσιογράφου Ανδρέα Φιλιππούση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για Ρουμάνο γύρω στα 60, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε βρει την «πατρίδα» του στη Στυλίδα, αν και δεν είχε μόνιμη κατοικία. Έκανε περιστασιακά μεροκάματα, ενώ δεχόταν και βοήθεια από τον κόσμο.

Δεν έφερε χτυπήματα ή άλλα τραύματα και από τους αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας και οι υπόλοιπες τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share