Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος στο Ξυλόκαστρο: Αυτοκίνητο έπεσε σε απορριμματοφόρο και σκότωσε υπάλληλο καθαριότητας

Τραγωδία στην περιοχή!

8 Ιανουαρίου 2023 09:33
Θρήνος στο Ξυλόκαστρο: Αυτοκίνητο έπεσε σε απορριμματοφόρο και σκότωσε υπάλληλο καθαριότητας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος έχει σκεπάσει το Ξυλόκαστρο, καθώς μια γυναίκα, υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, πέθανε από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (8/1).

Το τροχαίο, μετά από μια ακόμη τραγωδία στην περιοχή και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Korinthostv.gr, συνέβη λίγο μετά τις 6:30, κατά τη διάρκεια αποκομιδής απορριμμάτων στο Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Ένα αυτοκίνητο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε την γυναίκα υπάλληλο του Δήμου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό, ώστε να αδειάσει τον κάδο με τα απορρίμματα.

Θάνατος στο Ξυλόκαστρο

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Τρόμος για Αντωνά και Σοϊλέδη: «Μας μπήκες καλά...!» - Παραλίγο να πέσουν στον γκρεμό με το αμάξι τους (photos)

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά γνωστοποίησαν μέσα από αναρτήσεις τους στα προσωπικά τους social media ότι είχαν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό τους το απόγευμα της Τετάρτης (03/01).

Τι έγραψε το ζευγάρι στα social media

«Καλή χρονιά είπαμε; Αφού γλιτώσαμε τον γκρεμό καλά είμαστε», έγραψε η Μαρία Αντωνά στο βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram και δείχνει το αυτοκίνητό τους να βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού.

Ο Άρης Σοϊλέδης φωτογράφισε την οδική βοήθεια και έγραψε: «Αρχίσαμε. Μας μπήκες καλά».

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης παραλίγο να πέσουν στον γκρεμό με το αμάξι τους

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share