Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Την αποφυλάκισή της ζητάει η μητέρα – «Έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις»

«Τα πιο πολλά αθωωτικά στοιχεία για μένα τα έχουν παραλείψει»

5 Ιανουαρίου 2023 22:37
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Την αποφυλάκισή της ζητάει η μητέρα – «Έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα συστηματικού βιασμού στο Κολωνό, ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα της αποφυλάκισης της, αφού αναφέρει πως έχουν γίνει «τραγικά λάθη» και θεωρεί πως άδικα βρίσκεται στη φυλακή. Παράλληλα, ανατριχιαστική ήταν η τελευταία κατάθεση της ανήλικης, κάνοντας λόγο για live sex show και βιασμούς από άντρα με τζιπ.

Σύμφωνα με το Mega, η γυναίκα που οδηγήθηκε στις φυλακές στις 17 Οκτωβρίου, ανέφερε πως «είμαστε μία οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνοι, που σκοπός της ζωής μας, ήταν, είναι και θα είναι, πάντα να κάνουμε τα πάντα και ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας».

Επίσης, σημείωσε ότι «στην υπόθεση μου έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις, στη δικογραφία έχουν μπει επιλεκτικά στοιχεία, τα πιο πολλά αθωωτικά για μένα τα έχουν παραλείψει όπως συνομιλίες με τον 53χρονο κατηγορούμενο, στις οποίες δείχνω το έντονο ενδιαφέρον μου για το πού είναι και τι κάνει η κορούλα μου», είπε η μητέρα της 12χρονης.

«Θέλω να είμαι αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα στα παιδιά μου, ειδικά στη…, να τα στηρίζω όπως μπορώ ψυχολογικά, ηθικά και οικονομικά, εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία εφόσον αποφυλακιστώ να δουλέψω ξανά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε όσα δήλωσε

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ταυτοποιήθηκαν ακόμα δύο δράστες - Τι ζήτησε ο Ηλίας Μίχος στη φυλακή

Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη στον Κολωνό, η 12χρονη παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται να βγει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο παιδοβιαστές. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το προφίλ του «Μιχάλη».

Σύμφωνα με το STAR, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα εντάλματα σύλληψης για τα δύο πρόσωπα που έχουν διευθύνσεις κατοικίας εντός Αττικής. Προφυλακισμένος παραμένει επίσης ο Ηλίας Μίχος, το κατάστημα του οποίου άδειασε την Παρασκευή (16/12). Σημειώνεται ότι αυτό ήταν απαίτηση της ιδιοκτήτριας, αν και ο Μίχος είχε σύμβαση αορίστου χρόνου. Ζήτησε να φύγει άμεσα από το μίνι μάρκετ και να υπογράψει λήξη μίσθωσης, όπως και έγινε.

ηλίας μίχος

Ο Μίχος ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή

Ο Ηλίας Μίχος που έχει προφυλακιστεί για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης παρακολουθεί μέσα από τις φυλακές Γρεβενών τις τελευταίες εξελίξεις. Πρόσφατα, μάλιστα, ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Star, ακόμα τέσσερις άνδρες βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αρχών. Ο Ηλίας Μίχος ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή, προκειμένου να μειώσει την ποινή του και να δείξει καλή διαγωγή, ώστε να το παρουσιάσει στο δικαστήριο.

Το αίτημά του έγινε πρώτα προφορικά, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική. Ο Μίχος όμως επέμεινε και μετά το προφορικό αίτημα προχώρησε και σε γραπτό, το οποίο θα εξεταστεί τους επόμενους μήνες, καθώς έχουν προτεραιότητα άλλοι κρατούμενοι και όχι ο Ηλίας Μίχος. Δύο μήνες στη φυλακή δεν έχει δεχθεί ούτε ένα επισκεπτήριο και επικοινωνεί μόνο με τον δικηγόρο του και τους γονείς του μέσω καρτοτηλεφώνου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share