Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρό μωρό στην Βέροια: Η στιγμή που η 29χρονη φεύγει με ταξί έχοντας πετάξει το βρέφος στο ποτάμι (video)

Η συγκλονιστική περιγραφή του αστυνομικού που βρήκε νεκρό το μωρό

3 Ιανουαρίου 2023 22:58
Νεκρό μωρό στην Βέροια: Η στιγμή που η 29χρονη φεύγει με ταξί έχοντας πετάξει το βρέφος στο ποτάμι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ταξί από τον Αλιάκμονα φεύγει η 29χρονη μητέρα που πέταξε το βρέφος στα παγωμένα νερά του ποταμού, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για να απολογηθεί στον ανακριτή η 29χρονη μητέρα που ομολόγησε ότι σκότωσε το μωρό της και το πέταξε στον Αλιάκμονα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα.

Η 29χρονη, όπως φαίνεται στο βίντεο, επιβιβάζεται στο ταξί και αποχωρεί από το σημείο, όπου άφησε το παιδί της να πεθάνει. Κατευθύνεται προς τα ΚΤΕΛ. Η μητέρα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να έχει σταματήσει τη θεραπευτική αγωγή. Το βίντεο με την 29χρονη είναι από κάμερα ασφαλείας σε γέφυρα του Αλιάκμονα.

Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε νεκρό το βρέφος στον Αλιάκμονα

Νωρίτερα, ο αστυνομικός που βρήκε νεκρό το βρέφος στον Αλιάκμονα μίλησε για τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν στο ποτάμι. «Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο, το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ, πέντε ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά. Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι». Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη μητέρα που πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα την παραμονή Πρωτοχρονιάς απολογείται την Τετάρτη (4/1). Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στις δηλώσεις του στο Mega ο αστυνομικός που βρήκε νεκρό το βρέφος στον Αλιάκμονα, τόνισε ακόμη: «Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια, στη μία και μισή τα ξημερώματα. Αμέσως μας φώναξε».

«Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο, το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο. Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι, ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του. Όλοι μας σοκαριστήκαμε. Είμαστε και οι πέντε πατεράδες μικρών παιδιών» κατέληξε ο αστυνομικός για το έγκλημα στον Αλιάκμονα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share