Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Πέραμα: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό - Τρομακτικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο (Video)

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 65χρονος άνδρας μετατράπηκε σε άμορφη μάζα

3 Ιανουαρίου 2023 07:26
Τραγωδία στο Πέραμα: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό - Τρομακτικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Πέραμα με έναν νεκρό. Το ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Δαγκλή. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 65χρονος άνδρας μετατράπηκε σε άμορφη μάζα από την σύγκρουση του οχήματος με άλλο όχημα. Επίσης, ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε και στη Λέσβο, όπου απανθρακώθηκε 24χρονος ενώ σε σοβαρή κατάσταση είναι ο 17χρονος συνοδηγός.

Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά, όχημα το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα με κατεύθυνση από το Λιμάνι του Περάματος προς τον Πειραιά, εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο του 65χρονου που ήταν στο αντίθετο ρεύμα.

Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και ΕΚΑΒ. Ο 65χρονος απεγκλωβίστηκε από το σμπαραλιασμένο όχημα αλλά δυστυχώς ήταν αργά καθώς ανασύρθηκε νεκρός. Η γυναίκα οδηγός αναμένεται να οδηγηθεί και σε σχετικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν την στιγμή του δυστυχήματος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δείτε βίντεο με τις τρομακτικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο:

Φονικό τροχαίο στην Κηφισίας: Νεκρό ζευγάρι! 27χρονος "έχασε" τον έλεγχο της μηχανής και χτύπησε σε φανάρι

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες την Πέμπτη, στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Υγεία, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί νεαρό ζευγάρι! Ενώ, τη στιγμή που αναζητούνται ευθύνες για το τραγικό τροχαίο στο Βουκουρέστι, όπου ενεπλάκη λεωφορείο με 47 Έλληνες επιβαίνοντες, ένα τρομερό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μηχανάκι όπου επέβαινε ζευγάρι, προσέκρουσε με σφοδρότητα στο φανάρι, στο ρεύμα ανόδου, αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Και οι 2 επιβαίνοντες, έχασαν τη ζωή τους. Προανάκριση διενεργεί η τροχαία.

Τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισίας με νεκρό ζευγάρι

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share