Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη δίχως τελειωμό στη χώρα: Σύλληψη άνδρα για βιασμό του ανήλικου γιου της συντρόφου του στη Δράμα - Το χρονικό της υπόθεσης

Κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδάκι επί 1,5 χρόνο

31 Δεκεμβρίου 2022 20:10
Φρίκη δίχως τελειωμό στη χώρα: Σύλληψη άνδρα για βιασμό του ανήλικου γιου της συντρόφου του στη Δράμα - Το χρονικό της υπόθεσης
Πηγή φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για βιασμό του ανήλικου γιου της συντρόφου του συνελήφθη ένας άνδρας στη Δράμα. Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδάκι επί 1,5 χρόνο. Αρχικά, μέσα στην εβδομάδα, είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας μετά από καταγγελία εις βάρος του, για απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου, φίλου του θύματος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος έμεινε το βράδυ στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Κατάφερε να του ξεφύγει, ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της αστυνομίας. Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του. Ο φερόμενος ως δράστης έχει ζητήσει προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα (2/1).

Βιασμός ανηλίκου

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Ήμουν πάνω από το παιδί...» - "Ξέσπασε" ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων (Video)

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας ενός από τους κατηγορούμενους ανήλικους που φαίνονται σε βίντεο να κακοποιούν τον 15χρονο συμμαθητή τους, στο Ίλιον. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μία μαρτυρία που αλλάζει τα πάντα, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνει και η "δράση" τεσσάρων κοριτσιών

Μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων δήλωσε ότι ακόμα προσπαθούν να επεξεργαστούν αυτό που έχει συμβεί και αμφισβήτησε την αναλογικότητα της τιμωρίας που τους επιβλήθηκε.

«Ήμουν πάνω από το παιδί...»

Όπως ανέφερε αρχικά ο πατέρας: «Να πω μια μεγάλη συγγνώμη στην οικογένεια του παιδιού και στο ίδιο το παιδί γι’αυτό που περνάει. Νιώθουμε ένα σοκ γι’ αυτό που συμβαίνει στα παιδιά μας και στο παιδί της οικογένειας. Δεν είναι τα παιδιά από κατεστραμμένες οικογένειες. Είμαστε καλές οικογένειες, που ήμασταν πάνω από τα παιδιά μας».

«Μπορώ να σας πω κι εγώ ότι ψάχνω να βρω βαθύτερες αιτίες γιατί έχει συμβεί αυτό. Γνώριζα πολλά από τα παιδιά κι ότι είναι από καλές οικογένειες, δεν πήγε το μυαλό μας, ειλικρινά», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση του γιού του είπε πως «το παιδί μου είναι μετανιωμένο. Είναι κι αυτό σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Παρότι συζητάμε για την ποινή που έχει λάβει, συζητάμε και για το πως μπορούμε να διορθώσουμε το μέλλον. Να μπορέσει να επανενταχθεί».

«Πρόκειται για μια κακοποιητική συμπεριφορά για την οποία πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ανησυχούμε για το αν η τιμωρία που έλαβαν τα παιδιά είναι ανάλογη των πράξεών του ή αν ήταν για τον παραδειγματισμό για την αύξησή της παιδική εγκληματικότητας», κατέληξε ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Φρίκη στο Ίλιον: «Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με» - Ανατριχιαστική μαρτυρία για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου (Video)

Συγκλονίζει μαρτυρία για το σπίτι κολαστήριο στο Ίλιον όπου φέρεται να έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού το 15χρονο παιδί από τους συμμαθητές του την ώρα που ο όγδοος από τους συλληφθέντες έλαβε σήμερα Πέμπτη προθεσμία να απολογηθεί μετά τη συνάντησή του με την ανακρίτρια.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Πρωϊνό» στον ΑΝΤ1 γείτονας που έμενε πολύ κοντά στην εγκαταλελειμένη μονοκατοικία της φρίκης, είχε ακούσει το καλοκαίρι ένα κορίτσι μέσα από το σπίτι να ουρλιάζει «Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με».

Συγκεκριμένα ο κάτοικος της περιοχής είπε πως οι φωνές του κοριτσιού του προκάλεσαν τρόμο αλλά δεν κατήγγειλε το περιστατικό. Αν το είχε κάνει, ανέφερε πως ενδεχομένως ο 15χρονος να είχε γλιτώσει από τους βιασμούς και τα βασανιστήρια στα οποία των υπέβαλαν οι συνομίληκοί του.

Πάντως ο γείτονας έκανε λόγο πως πρόκειται για μια συμμορία ανηλίκων η οποία πράγματι είχε παραβατική συμπεριφορά.

Μεταξύ άλλων ο γείτονας δήλωσε:

«Η συγκεκριμένη ομάδα παιδιών μαζευόταν για περισσότερο από έναν χρόνο σε αυτό το σπίτι. Είχαν διαμορφώσει τον πίσω χώρο του σπιτιού για να κάνουν τα πάρτι τους. Έπιναν έβριζαν και φώναζαν. Από την αρχή λέγαμε ότι αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη...

Το καλοκαίρι έγινε ένα περιστατικό που μας σόκαρε. Είχε μαζευτεί η παρέα, κάποιοι κάθονταν έξω και ορισμένοι είχαν μπει στο δωμάτιο που βρίσκεται από την πλευρά του δρόμου. Ακούσαμε ξαφνικά φωνές και τρομάξαμε. Ένα κορίτσι φώναζε "Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με". Παγώσαμε. Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε την αστυνομία αλλά μετά δεν ξανακούσαμε να φωνάζει κάποιος άλλος. Δεν το είχαμε καταγγείλει τότε. Άν το είχαμε κάνει πιθανόν να είχε γλιτώσει τον βιασμό ο 15χρονος. Ελπίζω αυτή η κοπέλα αν τυχόν της έκαναν κάτι τότε να βρει τη δύναμη τώρα που μίλησε και ο μαθητής να καταγγείλει αυτό που συνέβη...

Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για τον βιασμό του παιδιού. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συμμορία ανηλίκων με ορισμένα παιδιά που είναι άκρως παραβατικά. Έχουν εμπλακεί σε επεισόδια»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share