Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3 πεζούς - Ηλικιωμένη «καρφώθηκε» σε παρμπρίζ

Το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο μετάφερε μάνα και γιό στο νοσοκομείο

27 Δεκεμβρίου 2022 12:22
Τρόμος στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3 πεζούς - Ηλικιωμένη «καρφώθηκε» σε παρμπρίζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τύχη σώθηκαν τρία άτομα που επιχείρησαν να περάσουν τον δρόμο στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.

Δείτε επίσης: Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης για αγοράκι – Έλεγε τα κάλαντα και δέχθηκε επίθεση από πιτ μπουλ

Μια 70χρονη γυναίκα μαζί με την κόρη και τον γιό της περνούσαν το δρόμο, όταν αυτοκίνητο τους παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις. Μάλιστα, την ηλικιωμένη την πέταξε στον αέρα και στη συνέχεια καρφώθηκε στο παρμπρίζ του Ι.Χ., σύμφωνα με το tempo24.gr

Ευτυχώς, και οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά με την ηλικιωμένη να έχει λίγο σοβαρότερα τραύματα, ενώ ο ηλικιωμένος οδηγός του Ι.Χ αλλά υπέστη σοκ.

Τρόμος στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3 πεζούς - Ηλικιωμένη «καρφώθηκε» σε παρμπρίζ

Το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο μετάφερε μάνα και γιό στο νοσοκομείο.

Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και άρπαξε φωτιά στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης – Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου, στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τα δυτικά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας άνδρας.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 30χρονη έπεσε από την ταράτσα και σκοτώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων

Σύμφωνα με το Thestival.gr κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες, μεταξύ της εξόδου προς Ασβεστοχώρι και Νεάπολη, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του ενώ ο κινητήρας πήρε φωτιά.

undefined

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άνδρα τραυματισμένο με κατάγματα.

Θεσσαλονίκη: Ρίγη συγκίνησης με τη μητέρα της 21χρονης Έμμας - «Σήμερα θα γιόρταζες...»

Ο θάνατος της 21χρονης Έμμας από αυτοκίνητο που την παρέσυρε και την παράτησε στη Θεσσαλονίκη συγκλονίζει την χώρα, με τη μητέρα της να προχωρά σε μια κατάθεση ψυχής.

Τότε, ένα αυτοκίνητο στην Καμάρα Θεσσαλονίκης χτύπησε την 21χρονη Έμμα και την εγκατέλειψε, κάτι που της στοίχισε τη ζωή.

Σήμερα η Εμμανουέλα Καρυωτάκη θα γιόρταζε, αλλά αντί γιορτή, οι δικοί της άνθρωποι αφήνουν λουλούδια στο μνήμα της.

Η μητέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανέβασε μία φωτογραφία που είχε τραβηχτεί 2 μέρες πριν σκοτωθεί. Μια ανάρτηση «γροθιά» και για τους πιο «δυνατούς».

Η ανάρτηση της μητέρας της Έμμας

«Πανέμορφή μου σήμερα θα γιόρταζες .. σήμερα θα ησουν εδώ μαζί μας .. σήμερα θα είχαμε χαρές .. ??

Ποσο πόνο μπορει να αντέξει μια καρδιά χωρίς να σπάσει ;;

Ποσα γιατί μπορεί να αντέξει ένα μυαλό χωρίς να χαθεί;;

Πως περνάει μια ζωή που έχει γίνει εφιάλτης ;;

Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία μας, 2 μέρες πριν φύγεις για ταξίδι μακρινό ..

Until we meet again ..

Σ αγαπώ για πάντα ..».

Πανελλήνια συγκίνηση: Η Έμμα έδωσε φως σε 10χρονο κοριτσάκι – Είχε χάσει την όρασή του όταν ήταν 2,5 ετών (Video)

Έμμα: Σε ένα κοριτσάκι μόλις 10 ετών μεταμοσχεύθηκε ο ένας από τους δύο κερατοειδείς της 21χρονης Έμμας, που σκοτώθηκε στην Θεσσαλονίκη όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Το παιδί, που δέχτηκε αυτό το ανέλπιστο δώρο από την Έμμα, είχε χάσει την όρασή του όταν ήταν μόλις 2,5 ετών. Η μεταμόσχευση του κερατοειδούς στέφθηκε με επιτυχία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Μετά την απόφαση της οικογένειάς της να δωρίσει τα όργανά της και αφού μεταμοσχεύθηκαν η καρδιά, το ήπαρ και οι νεφροί της, σήμερα μεταμοσχεύθηκε ο ένας κερατοειδής της, με επέμβαση που έγινε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ ο άλλος παραμένει στο Μεταμοσχευτικό Κέντρο του ΑΧΕΠΑ.

Έμμα: Τι δήλωσε ο διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής

Ο διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής και του Μεταμοσχευτικού Κέντρου Κερατοειδούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, εμφανώς συγκινημένος, ανακοίνωσε στις 12:00 το μεσημέρι, ότι η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

«Πριν από λίγο τελείωσε η μεταμόσχευση του ενός κερατοειδούς που δώρισε η κοπέλα από την Κρήτη, η οποία έχασε τη ζωή της την περασμένη εβδομάδα. Λήπτης είναι ένα κορίτσι 10 χρονών από τη νότια Ελλάδα, που τραυματίστηκε σε ηλικία 2,5 ετών και από τότε έχει κάνει ήδη μια μεταμόσχευση, η οποία χάθηκε, έχει κάνει άλλες τρεις επεμβάσεις και ελπίζουμε σήμερα να είναι η τελευταία. Η μεταμόσχευση πήγε πολύ καλά. Ο άλλος κερατοειδής θα αξιοποιηθεί από το κέντρο του ΑΧΕΠΑ. Εμείς έχουμε άλλες τρεις μεταμοσχεύσεις προγραμματισμένες για την Πέμπτη, όλες από νέους δότες», ανέφερε ο κ. Ζιάκας, σημειώνοντας παράλληλα ότι όταν μια οικογένεια μέσα στο πένθος της αποφασίζει να δωρίσει τα όργανα που παιδιού της που χάθηκε, τότε ακολουθούν τα παράδειγμά της και άλλοι άνθρωποι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share