Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Εντός της εβδομάδας θα προσέλθει στον εισαγγελέα ο Πατέρας Αντώνιος (Video)

Θεωρείται ύποπτος για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά δύο ανήλικων και ως ηθικός αυτουργός στην κακομεταχείριση παιδιών

26 Δεκεμβρίου 2022 22:36
Κιβωτός του Κόσμου: Εντός της εβδομάδας θα προσέλθει στον εισαγγελέα ο Πατέρας Αντώνιος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώπιον του εισαγγελέα θα προσέλθει εντός της εβδομάδας για ανωμοτί κατάθεση ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς θεωρείται ύποπτος για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά δύο ανήλικων και ως ηθικός αυτουργός στην κακομεταχείριση παιδιών στο ίδρυμα.

Οι κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για ασέλγεια έχουν προκύψει έπειτα από δύο καταθέσεις, δύο παιδιών ηλικίας 15 και 19 ετών, σήμερα.

Όσον αφορά τις άλλες κατηγορίες, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Εκτιμάται πως θα ζητηθεί προθεσμία προς εξέταση της δικογραφίας.

Σημειώνεται πως εκτός από τον επικεφαλής της ΜΚΟ, εντός της εβδομάδας αναμένεται να κληθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών άλλοι επτά πρώην εργαζόμενοι της δομής για περιστατικά που αφορούσαν σωματική κακοποίηση παιδιών αλλά και μια περίπτωση έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όλοι αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν το πιθανότερο μετά τις γιορτές.

Κιβωτός του Κόσμου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας Αντώνιος - «Θέλω να καταθέσω για να σταματήσουν να με σταυρώνουν» (Video)

Κιβωτός του Κόσμου: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του. Παράλληλα, καμμένη γη άφησαν πίσω τους οι άνθρωποι του πατέρα Αντωνίου σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου». Ο προσωρινός υπεύθυνος της δομής του Βόλου, βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς τα ντουλάπια ήταν άδεια από τρόφιμα.

Πρόσωπα που βρίσκονται κοντά του έχουν διαρρεύσει ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία, εξαιτίας της έντονης πίεσης που δέχεται, και υπέστη ελαφρύ λιποθυμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο και αποχώρησε όταν διαπιστώθηκε πως δεν είχε κάτι σοβαρό.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η ψυχολογία τόσο του ιερέα όσο και της οικογένειάς του βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς παρακολουθούν καθημερινά όσα αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης.

Ο πατέρας Αντώνιος επιμένει να διαψεύδει όσα ακούγονται για πολυτελή αυτοκίνητα και βίλες που φέρεται ότι ανήκουν στην οικογένειά του και ζητά να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς η έρευνα των Αρχών.

«Θέλω να καταθέσω, θέλω να βγει η αλήθεια, να σταματήσουν να με σταυρώνουν» είναι τα λόγια που φέρεται ότι επαναλαμβάνει ο πατέρας Αντώνιος σε κοντινά του πρόσωπα.

«Δεν φοβόμαστε την έρευνα, παρακαλούμε τον Θεό να προχωρήσει γρήγορα. Υπάρχουν πέντε έξι κουκουλοφόροι δήθεν κατήγοροι και έχουμε πάνω από 30 επώνυμες μαρτυρίες επωνύμων, πιστών, πολιτών, οικογενειών, ιερέων της Αρχιεπισκοπής, εθελοντών που θα ανατρέψουν το όποιο κατηγορητήριο» τονίζει από την πλευρά του άνθρωπος που υποστηρίζει τον ιερέα και την πρεσβυτέρα και ο οποίος έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να καταθέσει ως μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share