Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Οι έξι συλλήψεις που αναμένονται τις επόμενες ώρες και ο «εγκέφαλος» που καταζητείται

Το 15χρονο αγόρι υποστήριξε πως αυτός ο έφηβος είχε την ιδέα να γίνουν οι φρικτές πράξεις εναντίων του

25 Δεκεμβρίου 2022 22:11
Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Οι έξι συλλήψεις που αναμένονται τις επόμενες ώρες και ο «εγκέφαλος» που καταζητείται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά επεισόδια ακόμα φαίνεται πως θα έχει η αποτρόπαια υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου αγοριού στη Δυτική Αττική που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Οι τρεις από τους οκτώ κατηγορούμενους έχουν κριθεί ήδη προφυλακιστέοι ενώ δύο ακόμα αναζητούνται. Ένα από τα αγόρια που απολογήθηκαν δεν προφυλακίστηκε λόγω ηλικίας, όμως είναι υποχρεωμένο να παρουσιάζεται τακτικά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.

Σε κάθε περίπτωση η έρευνα της Αστυνομίας δεν έχει τελειώσει, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμα έξι συλλήψεις για την υπόθεση, όπως μετέδωσε το OPEN.

Πρόκειται για τα δύο 15χρονα αγόρια που αναζητούνται όλες αυτές τις ημέρες, αλλά και για τέσσερα κορίτσια, που σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του 15χρονου ήταν παρούσες την ώρα των κακοποιήσεων σε βάρος του. Πρόκειται για κορίτσια 15 και 14 ετών που βρίσκονταν στον χώρο, αλλά δεν είχαν ασκήσει βία ή κάποια κακοποιητική πράξη σε βάρος του. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έκαναν τίποτα για να παρεμποδίσουν τους δράστες.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του ενός αγοριού έχει παρουσιαστεί στις Αρχές και έχει ξεκαθαρίσει πως ο πελάτης του θα συνεργαστεί με την Αστυνομία και τις δικαστικές Αρχές.

Αναζητείται ο «εγκέφαλος»

Ο 15χρονος καταζητούμενος που δεν έχει δώσει κανένα σημάδι εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με το παιδί που κατήγγειλε το βιασμό του, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο.

Το 15χρονο αγόρι υποστήριξε πως αυτός ο έφηβος είχε την ιδέα να γίνουν οι φρικτές πράξεις εναντίων του. Τον υπέδειξε επίσης ως το άτομο που έστειλε τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων τους σε κινητά άλλων μαθητών.

Τα δύο 15χρονα παιδιά που έχουν συλληφθεί αλλά ακόμα δεν έχουν απολογηθεί, αναμένεται να δώσουν την δική τους εκδοχή στις δικαστικές Αρχές την Τρίτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share