Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Περήφανος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Σύστησε» τον γιο του Αλκαίο στο τηλεοπτικό κοινό – Οι πρώτες δηλώσεις του παιδιού (Video)

Ο υπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκε κατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στον Κολωνό

24 Δεκεμβρίου 2022 17:38
Περήφανος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Σύστησε» τον γιο του Αλκαίο στο τηλεοπτικό κοινό – Οι πρώτες δηλώσεις του παιδιού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βόλτα σε καταστήματα παιχνιδιών, στην περιοχή του Κολωνού, την παραμονή των Χριστουγέννων, έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον γιο του, Αλκαίο.

Αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο αγορά, για έλεγχο των τιμών και των προϊόντων, τονίζοντας πως είναι ίδιες με το Πάσχα ενώ σημείωσε ότι θα «κυνηγά» τα καταστήματα, τα παιχνιδάδικα, τα κρεοπωλεία, τα σουπερμάρκετ για όσο καιρό χρειαστεί. «Αυτή είναι η δουλειά μου. Να είμαι δίπλα στον καταναλωτή, να είμαι δίπλα στον συμπολίτη που τώρα περνάει δύσκολα και πιέζεται. Άρα όσο χρειαστεί θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος ήταν ο λόγος που έκανε χαρούμενο τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε μαζί με τον γιο του κατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών και αναφέρθηκε στο «καλάθι του Άη Βασίλη», το οποίο, όπως είπε, πηγαίνει πολύ καλά. «Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος αγκάλιασε το “καλάθι του Άη Βασίλη“. Ο κόσμος καταφέρνει να πάρει καλά παιχνίδια, ωραία παιχνίδια σε καλές τιμές», τόνισε ο υπουργός.

«Έχω έρθει με τον γιο μου, τον Αλκαίο. Σήμερα γυρνάμε στα παιχνιδάδικα, θα πάμε σε πολλά, να δούμε πώς πάει το καλάθι του Άη Βασίλη που έχει παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Πάει πολύ καλά απ’ ότι μαθαίνω», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ΕΡΤ. Ο γιος του, τον οποίο «σύστησε» στην κάμερα ο υπουργός, εξήγησε τι παιχνίδια πήρε, διαλέγοντας ένα τηλεσκόπιο και ένα «μηχανικό χέρι».

Δείτε βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share