Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Ακούγαμε φωνές, νομίζαμε ότι έπαιζαν και ήταν μια παρέα» λένε οι γείτονες

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες

23 Δεκεμβρίου 2022 17:03
Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Ακούγαμε φωνές, νομίζαμε ότι έπαιζαν και ήταν μια παρέα» λένε οι γείτονες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι νέες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου αγοριού στο Ίλιον συγκλονίζουν.

Για τουλάχιστον έναν μήνα, συνομήλικοι του τον κακοποιούσαν σεξουαλικά, κατέγραφαν το μαρτύριο του σε βίντεο και τα «μοίραζαν» στο σχολείο του. Και όλα αυτά γινόντουσαν μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον, με την γειτονιά να έχει παρατηρήσει μια περίεργη κινητικότητα αλλά να μην έχει ακούσει τίποτα…

Το newsit.gr βρέθηκε στην γειτονιά στο Ίλιον, όπου βρίσκεται το εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο οι οκτώ ανήλικοι βίαζαν ομαδικά το 15χρονο αγοράκι. «Έβλεπα παιδιά συνέχεια που έμπαιναν και έβγαιναν, αλλά πέσαμε από τα σύννεφα όλοι» αναφέρει στο newsit.gr μια γειτόνισσα, μιλώντας για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού.

«Βλέπαμε πολλά παιδιά. Γύρω στα 10 παιδιά. Και βάζανε και παιδιά σε ένα καρότσι της λαϊκής. Ηλικίας πρέπει να ήταν από 10 και άνω. Τα παιδιά καθόντουσαν, έβγαζαν πράγματα μέσα από το σπίτι και μετά τα πηγαίνανε στον κάδο και βάζανε και ένα παιδί και το πηγαίνανε στον κάδο βόλτα και το έφεραν πάλι» λέει η ίδια γειτόνισσα στο newsit.gr.

«Δεν είχα καταλάβει ότι γινόταν όλα αυτό. Άκουγα παιδικές φωνές. Νόμιζα ότι παίζανε, δεν είχα καταλάβει κάτι άλλο. Δεν άκουσε ποτέ κάποιον να καλεί σε βοήθεια» λέει χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνει ότι πίστευε πως όλα τα παιδιά ήταν μια παρέα και ότι έκαναν πλάκα. Ανάφερε μάλιστα ότι έβλεπε σταθερά 6-7 παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

«Υπήρχε κίνηση μεγάλη, τους ίδιους βλέπαμε πάντα»

«Εμείς αυτό που βλέπαμε εδώ ήταν πολύ κίνηση με πολλά αγόρια, πολλούς άνδρες. Και ταξί ερχόταν εδώ πάντα. Εγώ νόμιζα ότι άλλαζε βάρδια κάποιος ταξιτζής και το αφήνει εκεί το αυτοκίνητο» αναφέρει στο newsit.gr μια άλλη κυρία που μένει κοντά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. «Υπήρχε κίνηση μεγάλη. Και παιδιά μικρά, με τσάντες σχολικές» προσθέτει.

«Το ταξί ερχόταν στο στενάκι και έμπαινε μέσα κανονικά. Έβγαζαν πράγματα, τα έβαζαν (σ.σ. στο σπίτι). Μου είχε κάνει εντύπωση για το τι κάνουν στο ερείπιο όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αλλά που να πάει το μυαλό μου» σημείωσε επίσης.

«Τους ίδιους βλέπαμε πάντα» είπε η γειτόνισσα, αναφέροντας μάλιστα ότι έβλεπαν σταθερά πέντε με δέκα άτομα. «Έβλεπα να πετάν την τσάντα τους κάτω, να παίζουν λίγο απ’ έξω και να μπαίνουν μέσα (σ.σ. στο σπίτι). Τέτοια πράγματα κάνανε». Πρόσθεσε δε ότι τα παιδιά τα έβλεπε μέρα, υπογραμμίζοντας ότι δεν είχε ακούσει κάτι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share