Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μοιράζει» εξώδικα σε ιατροδικαστές – Προειδοποιεί τον Λέων για αποζημίωση ενός εκατομυρίου

Ραγδαίες εξελίξεις!

22 Δεκεμβρίου 2022 16:37
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μοιράζει» εξώδικα σε ιατροδικαστές – Προειδοποιεί τον Λέων για αποζημίωση ενός εκατομυρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αντεπίθεση περνάει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια απέστειλε εξώδικα προς τους ιατροδικαστές Γρηγόρη Λέων, Νίκο Καρακούκη, Νίκο Καλόγρηα, Χαρά Σπηλιοπούλου και προς τον παθολογοανατόμο, Χρήστο Ευτυχιάδη, ζητώντας τους εντός 24 ωρών να απαντήσουν σε 21 ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Στα εξώδικα η Ρούλα Πιαπιρίγκου υποστηρίζει πως αυτά είναι ερωτήματα που ουδόλως απαντήθηκαν στο πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα.

Σε περίπτωση μη απάντησης η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει πως θα προσφύγει στα αρμόδια ποινικά και αστικά δικαστήρια. Στην περίπτωση του κ. Λέων μάλιστα δηλώνει πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση 1.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με συκοφαντήσατε και με διασύρατε, καταπατώντας το τεκμήριο της αθωότητάς μου σε συνεργασία με τους κ.κ. Καρακούκη, Καλόγρηα και Σπηλιοπούλου, με την τελευταία μάλιστα είστε στενοί φίλοι από την εποχή που εξεταστήκατε ως απόφοιτος του Ιταλικού Πανεπιστημίου και επιθυμούσατε να αποκτήσετε την ειδικότητα του ιατροδικαστή.

Ενόψει των ως άνω και λόγω των παράνομων πράξεων που διαρπάξατε σε βάρος μου θα καταθέσω μήνυση σε βάρος σας και θα σας ενάγω προκειμένου να λάβω από εσάς αποζημίωση 1.000.000 ευρώ»…

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας αφήνει νέος ιατροδικαστής

Στο προσκήνιο έρχεται ήρθε και πάλι η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους και των τριών παιδιών της. Παράλληλα, αυτό είναι το νέο αίτημα του Αλέξη Κούγια για την πολύκροτη υπόθεση.

Η κατηγορούμενη, που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, μετά από δύο προθεσμίες έχει κληθεί αύριο σε νέα απολογία για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μια νέα μια νέα κατάθεση ιατροδικαστή έρχεται να δημιουργήσει ορισμένα ερωτήματα.

Ο εν λόγω ιατροδικαστής στην κατάθεσή του αυτή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος της Ίριδας να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ανακάλυψε στα πλακίδια κάποια κύτταρα μακροφάγα, τα οποία έχουν δείγματα αιμοσιδηρίνης. Αυτό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σημαίνει πως από αυτό το εύρημα προκύπτει ότι η Ίριδα δεν είχε το καρδιολογικό πρόβλημα (την αγενεσία φλεβοκόμβου) αλλά είχε πιθανώς ένα άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ, το οποίο σχετίζεται πιθανώς με τον μεταβολισμό και το οποίο ίσως εξηγεί κάποια στοιχεία του θανάτου της.

Δείτε το ρεπορτάζ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share