Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το είπε χωρίς περιστροφές ο Γιάννης Καλλιάνος: «Πάμε στα Χριστούγεννα με...»

Τα τελευταία νέα από τον μετεωρολόγο

22 Δεκεμβρίου 2022 08:19
Το είπε χωρίς περιστροφές ο Γιάννης Καλλιάνος: «Πάμε στα Χριστούγεννα με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για τον καιρό των επόμενων ημερών και μέχρι τα Χριστούγεννα, ξεκαθαρίζοντας πως θα έχουμε αρκετές καλές συνθήκες.

Την Πέμπτη (22/12), όπως αναφέρει, ο καιρός θα συνεχίσει τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει τις τελευταίες βδομάδες και θα ξεκινήσει η μετάβαση σε περισσότερο ανοιξιάτικο σκηνικό.

Τοπικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται αύριο σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα με εξαίρεση τις περιοχές της δυτικής στερεάς και των Επτανήσων, όπου ενδεχομένως να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 16 στα ηπειρωτικά, στους 11 στα βόρεια, στους 10 με 14 στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 16 με 18 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται πολύ λίγες τοπικές νεφώσεις. Πολύ καλός καιρός με αρκετό κρύο νωρίς το πρωί στο κέντρο της πόλης. Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει από τους 3 βαθμούς και θα φτάσει τους 14 αργά το μεσημέρι. Μεταβλητοί άνεμοι 2 με 3 μποφόρ.

Παρόμοιο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, με ελάχιστες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως και 10 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι βόρειοι 2 με 3 μποφόρ.

Ο καιρός έως τα Χριστούγεννα

Μέχρι το Σαββατοκύριακο, φτάνοντας δηλαδή έως και τα Χριστούγεννα, ο καιρός θα είναι εξαιρετικός, τόσο με την ανεβασμένη θερμοκρασία όσο και με τις πολύ καλές συνθήκες, χωρίς να σημειώνεται κάτι το ιδιαίτερο, με τον Τάσο Αρνιακό να τα φέρνει όλα τούμπα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share