Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Εύα Καϊλή: «Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της» - Η αποκάλυψη του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Νέες αποκαλύψεις!

21 Δεκεμβρίου 2022 20:24
Εύα Καϊλή: «Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της» - Η αποκάλυψη του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε με την Εύα Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο Βέλγιο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι η Εύα Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προβληματισμένη.


«Είμασταν πολλές ώρες με την κα Καϊλή. Ειναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ακόμα ότι η Εύα Καϊλή είναι «προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της. Την διέψευσε. Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, το ζητούμενο δεν είναι αν είναι ένοχη ή αθώα αλλά αν θα πρέπει αν αφεθεί ελεύθερη ή να μείνει στις φυλακές».

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος μετέβη στις Βρυξέλλες ενόψει της αυριανής κρίσιμης ημέρας είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής και πως είναι δύσκολα τα πράγματα.

«Έχουμε», τόνισε, «ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής. Το παιδάκι της επί της ουσίας είναι ορφανό αφού και ο σύντροφός της είναι στην φυλακή και έτσι είναι περισσότερο δυστυχισμένη. Η κα Καϊλή ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει την δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία», κατέληξε.

«Τα λεφτά που έχουν βρεθεί είναι...»: «Βόμβα» από Δήμητρα Λιάνη για Εύα Καϊλή

«Τα λεφτά που έχουν βρεθεί είναι λίγα, είναι τα… έξοδα κίνησης». Αυτό σημείωσε με σκωπτική διάθεση η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή.

«Πιστεύω πως είναι μεγάλη ιστορία για να ψάχνει τόσο καιρό η βελγική Δικαιοσύνη, η οποία κάνει τη δουλειά της καλύτερα από την Ελλάδα», είπε η Δήμητρα Λιάνη, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει βρεθεί μόνο η κορυφή του παγόβουνου στην υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Συνέχισε λέγοντας πως η ίδια δεν πιστεύει ότι έφερνε λεφτά ο σύντροφος της Καϊλή και αυτή δεν γνώριζε τίποτα.

Αναφέρθηκε και στα όσα έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου επί ματαίω.

«Συγκατοικώ για να τα βγάλω πέρα»

Για την προσωπική της ζωή σημείωσε πως πλέον συγκατοικεί για να μπορεί να τα βγάλει πέρα και τόνισε πως δεν έχει σύντροφο.

Είπε χαρακτηριστικά: «Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνότα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ».

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα απ' όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου σε άλλο σημείο της κουβέντας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share