Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τινάζει την μπάνκα η Cosmote - Απίστευτο δώρο για τις Γιορτές!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα προσφορά της εταιρείας

20 Δεκεμβρίου 2022 12:57
Τινάζει την μπάνκα η Cosmote - Απίστευτο δώρο για τις Γιορτές!
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

COSMOTE: Σε εορταστικό κλίμα φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ με τα δώρα και τις προσφορές να έχουν πάρει φωτιά, ενώ παράλληλα είχαμε «βροχή» χρημάτων στα Lidl - Έκτακτη ανακοίνωση για 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα το πακέτο δώρων που ετοιμάζει η εταιρεία για το τελευταίο δεκαήμερο του 2022 είναι γεναιόδωρο, ανατρεπτικό και πλούσιο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα τα δώρα τα οποία προσφέρει η εταιρεία. Είτε σχετίζονται με τα GB να σερφάρεται απεριόριστα, είτε με τα λεπτά ομιλίας και SMS, είτε με άλλες παροχές που η COSMOTE θέλει να δώσει στους πελάτες της.

Επίσης παραθέτουμε βήμα προς βήμα όλη τη διαδικασία που απαιτείται για να ενεργοποιήσετε τα εορταστικά πακέτα προσφορών. Ας τα δούμε, λοιπόν, όλα αναλυτικά!

COSMOTE: Αυτά είναι τα δώρα της εβδομάδας

Τα δώρα αυτής της εβδομάδας της Cosmote μπορείς να τα χαρείς ή να τα χαρίσεις από 19/12 ως και 1/1. Συγκεκριμένα, τα δώρα της Cosmote έχουν ως εξής:

Δωρεάν απεριόριστα data για 15 ημέρες

Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από σταθερό για 15 ημέρες

Κουπόνια 2 ευρώ για 2 παραγγελίες από το BOX

Για τα δωρεάν Data:

Η ενεργοποίηση της προσφοράς μπορεί να γίνει:

MY COSMOTE APP / Web

Μέσω What’s Up App για συνδρομητές What’s Up & Student Καρτοσυμβολαίου

Μέσω του FROG APP (Για Συνδρομητές FROG)

SMS: Στέλνοντας στο 1256, ΑΠΕΡ15 για συνδρομητές Συμβολαίου

SMS: Στέλνοντας στο 1330, ΑΠΕΡ15 για συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου, WU, CK & FROG

IVR 1330 για συνδρομητές Καρτοκινητής

Βασιλόπιτα για το 2023
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI

Η προσφορά μπορεί να σταλεί ως δώρο μέσω:

MY COSMOTE APP

Μέσω What’s Up App για συνδρομητές What’s Up & Student Καρτοσυμβολαίου

Μέσω του FROG APP (Για Συνδρομητές FROG)

Για τις απεριόριστες κλήσεις

Η ενεργοποίηση της προσφοράς μπορεί να γίνει μέσω του MY COSMOTE APP / Web

Η προσφορά μπορεί να σταλεί ως δώρο μόνο μέσω MY COSMOTE APP

Η προσφορά αφορά σε όλους τους πελάτες Σταθερής. Εξαιρούνται μόνο τα προγράμματα ΣΥΖΕΥΞΙΣ, Digital Office, COSMOTE Business Flexible Telephony και COSMOTE IP VPN Telephony & Business Τηλεφωνική γραμμή με 30 κανάλια φωνής (PRA)

Για το κουπόνι Box

Το κουπόνι ισχύει από 19/12/2022 έως και 01/01/2023

Ελάχιστη αρχική αξία παραγγελίας 6€

COSMOTE Buisiness Gigamax: Τι περιλαμβάνει

Προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX: Περισσότερα data, απεριόριστη ομιλία και δωρεάν άδειες Microsoft 365 για επαγγελματίες & επιχειρήσεις

Νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, παροχές, αλλά και εργαλεία παραγωγικότητας προσφέρει η COSMOTE σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις. Κύριο χαρακτηριστικό των νέων προγραμμάτων (Standard, Value, Advanced, Ultimate, Ultimate Plus) είναι o πρωτοποριακός συνδυασμός αδιάλειπτης συνδεσιμότητας, ομιλίας χωρίς όρια και διαθεσιμότητας ψηφιακών εργαλείων ενίσχυσης της παραγωγικότητας & της συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στα προγράμματα Advanced, Ultimate και Ultimate Plus παρέχονται δωρεάν άδειες προγραμμάτων Microsoft 365 για την αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης από παντού.

Τα νέα προγράμματα διαθέτουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, περισσότερα data, καθώς και την υπηρεσία Data Boost που παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης απεριόριστων δεδομένων για 24 ώρες, χωρίς να καταναλώνονται τα υφιστάμενα data του προγράμματος . Επιπλέον, στα νέα προγράμματα διατίθεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security για ενισχυμένη προστασία των κινητών συσκευών, αλλά και των αρχείων της επιχείρησης κι έως 1.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς διεθνείς προορισμούς.

Ακόμα, όσοι ταξιδεύουν εκτός Ε.Ε. με τα νέα BUSINESS GIGAMAX Ultimate & Ultimate Plus απολαμβάνουν δωρεάν περιαγωγή με τα ενσωματωμένα Travel Pass τις ημέρες που θα επιλέξουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share