Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Απαιτώ να ανακαλέσετε. Τέλος! Είμαι έξαλλη μαζί σας. Θα πάρω τις καταθέσεις» - Άνευ προηγούμενου ξέσπασμα της Πρωτογεράκη στον Λιάγκα

«Δεν υπήρχε περίπτωση να το πω εγώ ποτέ»

20 Δεκεμβρίου 2022 11:43
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Απαιτώ να ανακαλέσετε. Τέλος! Είμαι έξαλλη μαζί σας. Θα πάρω τις καταθέσεις» - Άνευ προηγούμενου ξέσπασμα της Πρωτογεράκη στον Λιάγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε η καταξιωμένη ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη. Μιλώντας σε έξαλλη κατάσταση στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Το Πρωινό», η κα Πρωτογεράκη διέψευσε όσα ειπώθηκαν για το ανδρικό μόριο και το ποσοστό των ηθοποιών που το εκθέτει. Χαρακτήρισε το γεγονός «γκεμπελικό» και έκανε λόγο για κάποιους δημοσιογράφους που συνεργάζονται με τους δικηγόρους των θυμάτων.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να το πω εγώ ποτέ. Υπάρχουν συμπεριφορές ελευθεριότητας που ένας άνθρωπος εκτός θεάτρου θα μπορούσε να το παρεξηγήσει. Εγώ αυτό είπα. Είμαι έξαλλη. Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα., Την υπόληψή μου δεν θα την σπιλώνετε εσείς. Δεν μπορεί κάθε δημοσιοκαφράκι να σπιλώνει την υπόληψή μου. Τέλος απαιτώ να ανακαλέσετε. Ψεύδεται ασύστολα. Θα πάρω τις καταθέσεις από τη γραμματεία.» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρωτογεράκη.

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν έχει κάνει κανέναν φόνο! Θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο» (Video)

Για τους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε με λόγο αιχμηρό η Βίκυ Πρωτογεράκη στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου. Επίσης, στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» είχε βρεθεί καλεσμένη η Ευαγγελία Μουμούρη και μια από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχθηκε η ηθοποιός αφορούσε τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Θα έπεφτα από τα σύννεφα αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε αυτά, δεν το πιστεύω. Είναι πολύ παρατραβηγμένα όλα αυτά. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση. υπάρχει ένας τρόπος για να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με τέτοια θέματα και όχι με θέματα ουσίας.

Αυτά τα οποία μας καίνε. Έπρεπε αυτοί που κατηγορούν να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, που θεωρούν ότι τους το έκανε και να μιλήσουν μαζί του. Να κάνουν μια κατ΄αντιπαράσταση συζήτηση. Όλο αυτό τώρα εγώ δεν το θεωρώ ανθρώπινο.

Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο» εξομολογήθηκε, αρχικά, η Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του, στεναχωρέθηκα όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται με όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν ξέρει τον άλλον και πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός που δεν την έχει ο καθένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους».

«Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος. Αυτό που λένε. Πηγαίνετε στην Κουμουνδούρου, πηγαίνετε στην πλατεία Καραϊσκάκη και ελάτε να μου πείτε. Αν πάτε εκεί θα σας απαντηθούν πολλά σχετικά με όλα όσα έχουν ειπωθεί» συμπλήρωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share