Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Βροχή» χρημάτων στα Lidl - Έκτακτη ανακοίνωση για 2.000 ευρώ

Τρέξτε να προλάβετε!

19 Δεκεμβρίου 2022 13:31
«Βροχή» χρημάτων στα Lidl - Έκτακτη ανακοίνωση για 2.000 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση προχώρησαν τα Lidl, καθώς εξέδωσαν ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να βρείτε θέση εργασίας με μισθό, που «αγγίζει» τα 2.000 το μήνα.

Αρκετές θέσεις εργασίας έχουν ανοικτές τα Lidl αυτή τη στιγμή και ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν τέσσερις στη βόρεια Ελλάδα, με τους μισθούς να είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Με αυτό τον τρόπο, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων επιθυμεί να δείξει για ακόμη μια φορά την επένδυση, που κάνει στον ελλαδικό χώρο, ποντάροντας για την επιτυχία της σε ικανά στελέχη.

Τι ζητούν τα Lidl δίνοντας παχυλούς μισθούς

Η εταιρεία αναζητά τις εξής ειδικότητες:

  • ΙΤ Consultant, International Collaboration & Intranet Systems στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (πρώτος μισθός 1.920€ μικτά)
  • Μηχανικός Λογισμικού στη Θέρμη Θεσσαλονίκης (πρώτος μισθός 1.910€ μικτά)
  • CSR Associate στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (πρώτος μισθός 1.090€ μικτά)
  • IT Change Management Specialists, IT Hub στη Θέρμη Θεσσαλονίκης (πρώτος μισθός 1.920€ μικτά)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν βιογραφικό ΕΔΩ.

Κίνδυνος στα Lidl: Αποσύρεται άμεσα αυτό το θανατηφόρο τρόφιμο!

Σπανάκι αποσύρεται από τα Lidl

Πανικός επικράτησε στα Lidl τις τελευταίες ώρες, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να βλέπει να αποσύρεται άμεσα ένα τρόφιμο, που κυκλοφορούσε στα ράφια της, για λόγους υγείας.

Η είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η Frozen Food Development αποφάσισε οικειοθελώς να αποσύρει πολλές από τις συσκευασίες με σπανάκι, που βρίσκονταν στα σούπερ μάρκετ των Lidl, κυκλοφορώντας με το λογότυπο της εταιρείας, τη στιγμή που τα καταστήματα στην Ελλάδα εγγυώνται την ποιότητα.

Μεγάλος κίνδυνος από αυτό το τρόφιμο

Ο λόγος της απόσυρσης δεν είναι άλλος από κίνδυνος για την υγεία, στην προκειμένη περίπτωση έως και με θανατηφόρτες συνέπειες για νέα παιδιά, εγκύους ή ηλικιωμένους με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Η συσκευασία περιέχει, μεταξύ άλλων, επικίνδυνα μονοκυτταρογονίδια, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν λιστερίωση.

Μπορεί τα συμπτώματα να είναι συνήθως ήπια, αλλά μπορεί να φέρουν μέχρι και επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν αναφερθεί ασθένειες, αλλά σε κάθε περίπτωση η Frozen Food Development προέβη άμεσα στην απόφαση, ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share