Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

"Έσπασε" τη σιωπή της η Μαρία Καρρά: «Με στοχοποίησαν λες και ο Γιώργος Τράγκας ήταν πιόνι στα χέρια μου! Μετά το θάνατό του...» (Video)

Οι πρώτες δηλώσεις της χήρας του δημοσιογράφου για την κληρονομία

18 Δεκεμβρίου 2022 13:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα έκανε η χήρα του, Μαρία Καρρά, χαρακτηρίζοντας «επικοινωνιακό κανιβαλισμό» όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα, δείτε εδώ όταν η Εύα Καϊλή ανέλυε την... ηθική στην πολιτική στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα!

«Ο Γιώργος είχε μια περιουσία, η οποία στην πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από αυτά που δημοσιεύονται. Τα δημοσιεύματα γράφουν πράγματα που δεν υπάρχουν.

Στοχοποιήθηκα από την αρχή. Με μεγάλα γράμματα έγραφαν: «Η χήρα που τα ήξερε όλα». Λες και ο Γιώργος ήταν ένα πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα.

Ο επικοινωνιακός καννιβαλισμός ξεπέρασε κάθε όριο. Η δεοντολογία χάθηκε, ακόμα και για το νεκρό, που δεν μπορεί να μιλήσει», ανέφερε αρχικά σε συνέντευξή της στη Real News και συνέχισε:

«Υπάρχει το “φερόμενος”. Αλλά ακόμα και ο “φερόμενος”, που ερευνάται, έγινε εγκληματίας, σχεδόν εκβιαστής. Ο Γιώργος Τράγκας εκβιαστής; Ποτέ δεν ήταν, ούτε ποτέ κουβάλησε σακούλες με χρήματα.

Μετά το θάνατό του έχει “σκοτωθεί”, έχει “τσαλακωθεί” η όλη του πορεία. Κι αυτό εμένα μου δημιουργεί ερωτήματα».

Για το ότι δεν μίλησε νωρίτερα δημόσια για όσα την κατηγορούν, η Μαρία Καρρά απάντησε: «Η δική μου σιωπή παρερμηνεύτηκε. Εγώ επέλεξα να πάω θεσμικά. Με υπόμνημά μου απάντησα σε όλα».

Για το ότι δεν μίλησε νωρίτερα δημόσια για όσα την κατηγορούν, η Μαρία Καρρά απάντησε: «Η δική μου σιωπή παρερμηνεύτηκε. Εγώ επέλεξα να πάω θεσμικά. Με υπόμνημά μου απάντησα σε όλα».

Παράλληλα, η χήρα του Γιώργου Τράγκα ισχυρίστηκε ότι η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο.

«Μέσα σε όλα αυτά, ξαφνικά έχω και μια απόπειρα κατά της ζωής μου. Υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής μου. Πρέπει να αναζητηθεί ποιος και γιατί, 4 μήνες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα και με όλα αυτά που συνέβαιναν, θα ήθελε εγώ να πάθω ατύχημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share