Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Μαγνησία: Έβαλαν έντεκα κουτάβια σε γλάστρα για να πεθάνουν από ασφυξία

Σοκάρει η εικόνα!

16 Δεκεμβρίου 2022 21:47
Φρίκη στη Μαγνησία: Έβαλαν έντεκα κουτάβια σε γλάστρα για να πεθάνουν από ασφυξία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι άγνωστος στα Μελισσάτικα Μαγνησίας τοποθέτησε έντεκα κουτάβια μέσα σε μία γλάστρα ώστε να πεθάνουν από ασφυξία.

Τα σκυλάκια εντοπίστηκαν στο βουνό, σε δύσβατη περιοχή, με κλειστά ακόμα τα μάτια τους, γεγονός που δείχνει ότι είναι ακόμα νεογέννητα. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική στιγμή που ντελιβεράς σώζει παγιδευμένο σκύλο σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο

Η γυναίκα που τα βρήκε είναι φιλόζωη και φροντίζει μεγάλο ζώων, έτσι η Φιλοζωϊκή αναζητά άμεσα οικογένειες για να φιλοξενήσουν τα σκυλάκια, όπως αναφέρει το gegonota.gr.

κουτάβια σε γλάστρα στη Μαγνησία

Κουτάβια πεταμένα σε ποτάμι

Τον περασμένο Οκτώβριο, και πάλι στην Μαγνησία, εντοπίστηκαν νεογέννητα σκυλάκια πεταμένα σε ποτάμι, αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν επτά κουτάβια σε ένα ποτάμι στην περιοχή του Αλμυρού. Για καλή τους τύχη, τα εντόπισε ένας φιλόζωος που άκουσε το κλάμα τους και κατάφερε να τα σώσει πριν πνιγούν.

Τη νέα κτηνωδία αποκάλυψε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου με ανάρτησή της στην οποία ανέφερε ότι «ο σωτήρας ταΐζει με μπιμπερό τα νεογέννητα, που είναι πέντε θηλυκά και δυο αρσενικά και δεν έχουν καλά – καλά ανοίξει τα ματάκια τους».

Όμως, τα σκυλάκια είναι πολλά και δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φροντίδας τους, γι’ αυτό καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει αναλαμβάνοντας να υιοθετήσει κάποιο από αυτά.

Φρίκη στα Τρίκαλα: Έδεσαν σε σακούλα έξι κουτάβια για να πεθάνουν

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθε σήμερα το πρωί (20/09) στην περιοχή του Πυργετού Τρικάλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ Στέφανος Πιάζας όταν άκουσε περίεργους χτύπους από έναν κάδο απορριμμάτων.

Σκύβοντας να δει τι ακριβώς συμβαίνει διαπίστωσε αμυδρά κίνηση από ένα τσουβάλι που ήταν καλά κλεισμένο και δεμένο από πάνω. Το πήρε, το άνοιξε και αποκαλύφτηκε ότι μέσα σε αυτό βρίσκονταν έξι κουταβάκια.

Τα πέντε εξ αυτών ήταν ήδη νεκρά, ενώ το ένα, που προκαλούσε και το θόρυβο πάλευε για να παραμείνει στη ζωή σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Φρίκη στα Τρίκαλα: Έδεσαν σε σακούλα έξι κουτάβια για να πεθάνουν

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share