Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 47χρονος γιατρός σε τροχαίο με μοτοσικλέτα - Η μοιραία σύγκρουσή του με σκύλο (video)

Έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο και έχασε τη ζωή του

15 Δεκεμβρίου 2022 23:17
Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 47χρονος γιατρός σε τροχαίο με μοτοσικλέτα - Η μοιραία σύγκρουσή του με σκύλο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 17.00, όταν 47χρονος οδηγός μηχανής κατευθυνόμενος προς Ψαχνά από τον δρόμο του Μαντουδίου έχασε τον έλεγχο όταν εμφανίστηκε στην μέση του οδοστρώματος ένας σκύλος.

Η μηχανή αφού βγήκε εκτός οδοστρώματος κατέκρινε σε παρακείμενο χωράφι και συγκρούστηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα ο αναβάτης να βρει ακαριαίο θάνατο, μετέδωσε το eviathema. Πρόκειται για 47χρονο γιατρό που υπηρετούσε σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Νεκρή 16χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στη Χαλκίδα, στην περιοχή Καμάρες.

Δείτε επίσης: Τροχαίο με πολλούς τραυματίες στην Καβάλα - Αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες έπεσε σε χαντάκι

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό και την συνοδηγό, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Για τη μία 16χρονη κοπέλα, όπως αναφέρει το evima.gr ωστόσο που επέβαινε στο ΙΧ η σύγκρουση αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή της, με την ίδια να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε και η αστυνομία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Ξεσπά η μητέρα της άτυχης Έμμας: «Οι νόμοι της χώρας πάσχουν - Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά...» (video)

Η κα Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της άτυχης Έμμας που έχασε τη ζωή της, τη στιγμή που οδηγός την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε στην άσφαλτο μίλησε για πρώτη φορά δημόσια.

Οι γονείς του 21χρονου κοριτσιού πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

«Οι νόμοι της χώρας «πάσχουν»

Σύμφωνα με το Mega, η ίδια τόνισε πως οι νόμοι της χώρας «πάσχουν». «Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην κα Τζιάλα και στον αγώνα της. Έγινε κακούργημα, αντί για πλημμέλημα το να χτυπήσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Και ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί» συμπλήρωσε. Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε την Έμμα έχει προφυλακιστεί.

«Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας»

Μιλώντας για τον κατηγορούμενο, η κα Καμπάκη υπογράμμισε το γεγονός πως πρόκειται για έναν σεσημασμένο άνθρωπο, «τον έχουν πιάσει για διακίνηση ναρκωτικών, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά, δεν έχει χαρτιά παραμονής, κυκλοφορεί ελεύθερος και όλα αυτά με την ανοχή του κράτους» σημείωσε.

«Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας» κατέληξε η κα Καμπάκη, σχετικά με τη δωρεά οργάνων της Έμμας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share