Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο με πολλούς τραυματίες στην Καβάλα - Αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες έπεσε σε χαντάκι

Συναγερμός!

13 Δεκεμβρίου 2022 16:20
Τροχαίο με πολλούς τραυματίες στην Καβάλα - Αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες έπεσε σε χαντάκι
(Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, στην κοινότητας Λεύκης, στο ύψος της Νέας Καρβάλης, όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε παράνομα επτά μετανάστες, εξετράπη της πορείας του, βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε χωμάτινο ύψωμα, πέφτοντας στη συνέχεια σε χαντάκι. Με την ευκαιρία, δείτε τα τελευταία λόγια μετά το τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας για τον απεγκλωβισμό των επιβατών καθώς και τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους τραυματισμένους επιβάτες στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το αυτοκίνητο με τους μετανάστες οδηγούσε ένας Σύρος, που μετέφερε άλλα έξι άτομα. Από την πρόσκρουση ορισμένοι από τους επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός έχασε το έλεγχο, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.

Τροχαίο με πολλούς τραυματίες στην Καβάλα - Αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες έπεσε σε χαντάκι
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Λάρισα: Ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου είναι ο νεκρός στο τροχαίο με φορτηγό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (11/12) στην εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος της Μελίας. Σύμφωνα με το gegonota.news, νεκρός είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ρήγα Φεραίου, Γιάννης Κουβάτας, ηλικίας 47 ετών και πατέρας τριών παιδιών. Παράλληλα, τροχαίο σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, όταν ο οδηγός υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε νωρίς το πρωί όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φορτηγό που μετέφερε φρούτα βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

αντιδήμαρχος Λάρισας Γιάννης Κουβάτας

Στο όχημα επέβαινε και ο 18χρονος γιος του άτυχου άνδρα, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικές για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 47χρονος διατηρούσε κατάστημα με φρούτα στη Λεωφόρο Ειρήνης, ακριβώς κάτω από την Ευαγγελίστρια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share