Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κολωνός: Αύριο η κηδεία του 5χρονου - «Άγγελε μου καλό παράδεισο... Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς» - Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας

To παιδί εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια

12 Δεκεμβρίου 2022 09:20
Κολωνός: Αύριο η κηδεία του 5χρονου - «Άγγελε μου καλό παράδεισο... Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς» - Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχασε, μετά από 12 μέρες, τη μάχη για τη ζωή ο 5χρονος που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά ύστερα από φωτιά στο διαμέρισμα που διέμενε στον Κολωνό. To παιδί εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια καθώς δεν λειτουργούσαν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες και το ήπαρ.

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, τόπο καταγωγής της μητέρας του. Η μητέρα του ανέβασε χθες στο Facebook ένα σπαρακτικό αντίο στον γιο της. «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις. Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια» αναφέρει το tempo24.news.

Φωτιά στον Κολωνό: «Με πήρε ο ύπνος, ούτε κατάλαβα πώς...» - Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πάτερα του 5χρονου (Video)

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο απαγγέλθηκε σε βάρος του πάτερα, ο οποίος συνελήφθη, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (27/11) στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό.

«Με πήρε ο ύπνος, ούτε κατάλαβα πώς...»

Τα κρίσιμα λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι να φτάσουν οι πυροσβέστες, αλλά και το πώς το 5χρονο παιδάκι του παραμένει διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση, περιέγραψε στις Αρχές ο πατέρας, το σπίτι του οποίου τυλίχτηκε στις φλόγες χθες βράδυ (Κυριακή 27/11) στην περιοχή του Κολωνού.

«Με την γυναίκα μου δουλεύουμε το ταξί που έχουμε και όταν γύρισα σπίτι εκείνη πήρε το μεγαλύτερο παιδί και πήγαν να ψωνίσουν κάτι για να φάμε. Στο δωμάτιο έπαιζαν τα δύο μικρότερα παιδιά 5 και 7 χρονών και εγώ ξάπλωσα και χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος. Ξαφνικά ξύπνησα από τις φωνές και τον πυκνό καπνό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share