Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λάρισα: Ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου είναι ο νεκρός στο τροχαίο με φορτηγό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Πρόκειται για τον Γιάννη Κουβάτα

11 Δεκεμβρίου 2022 14:18
Λάρισα: Ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου είναι ο νεκρός στο τροχαίο με φορτηγό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (11/12) στην εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος της Μελίας. Σύμφωνα με το gegonota.news, νεκρός είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ρήγα Φεραίου, Γιάννης Κουβάτας, ηλικίας 47 ετών και πατέρας τριών παιδιών. Παράλληλα, τροχαίο σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, όταν ο οδηγός υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε νωρίς το πρωί όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φορτηγό που μετέφερε φρούτα βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

αντιδήμαρχος Λάρισας Γιάννης Κουβάτας

Στο όχημα επέβαινε και ο 18χρονος γιος του άτυχου άνδρα, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικές για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 47χρονος διατηρούσε κατάστημα με φρούτα στη Λεωφόρο Ειρήνης, ακριβώς κάτω από την Ευαγγελίστρια.

Συναγερμός στη Λάρισα: Ανατροπή βυτιοφόρου με εύφλεκτο υλικό - Διακοπή της κυκλοφορίας

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και κάποιες ώρες στις Αρχές μετά την ανατροπή βυτιοφόρου οχήματος στον κόμβο Γυρτώνης, έξω από τη Λάρισα.

Δείτε επίσης: Λαμία: Ανετράπη βυτιοφόρο όχημα - Χύθηκαν στο δρόμο 17 τόνοι γάλα! (video)

Στο σημείο έχει μεταβεί αστυνομία και πυροσβεστική, καθώς το όχημα μετέφερε αργό, που είναι εύφλεκτο υλικό και υπάρχει ακόμα και μικρός κίνδυνος για έκρηξη, Η κυκλοφορία έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας.

Συναγερμός στη Λάρισα: Ανατροπή βυτιοφόρου με εύφλεκτο υλικό - Διακοπή της κυκλοφορίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτροπής βυτιοφόρου οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει επίσης, τον παράδρομο του Μακρυχωρίου και απαγορεύει την έλευση οποιουδήποτε οχήματος στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο, καθώς τα οχήματα επιστρέφουν αναγκαστικά πίσω προς Λάρισας ή Τύρναβο.

Επιπρόσθετα όλα τα φορτηγά και γενικά τα βαριά οχήματα υποχρεωτικά σταματάνε στα ΣΕΑ του Ευαγγελισμού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share