Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πανδαιμόνιο στη Θεσσαλονίκη: Εμβόλισε έξι αυτοκίνητα, κλείδωσε το δικό του κι έφυγε!

Απίστευτο τροχαίο όπως και η αντίδρασή του!

11 Δεκεμβρίου 2022 08:30
Πανδαιμόνιο στη Θεσσαλονίκη: Εμβόλισε έξι αυτοκίνητα, κλείδωσε το δικό του κι έφυγε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε τόπο στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (11/12) ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, φτάνοντας σε σημείο να εμβολίσει στο σύνολο έξι σε ένα φοβερό τροχαίο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Ανθέων. Ο οδηγός του οχήματος, όταν αντιλήφθηκε τι προκάλεσε, κλείδωσε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Οι Αρχές ειδοποίησαν τους οδηγούς των υπόλοιπων οχημάτων που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν τα οχήματά τους σμπαραλιασμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, με ένα ακόμη τροχαίο προ ημερών να συγκλονίζει την περιοχή.

Ξεσπά η μητέρα της άτυχης Έμμας: «Οι νόμοι της χώρας πάσχουν - Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά...» (video)

Η κα Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της άτυχης Έμμας που έχασε τη ζωή της, τη στιγμή που οδηγός την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε στην άσφαλτο μίλησε για πρώτη φορά δημόσια.

Οι γονείς του 21χρονου κοριτσιού πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

«Οι νόμοι της χώρας «πάσχουν»

Σύμφωνα με το Mega, η ίδια τόνισε πως οι νόμοι της χώρας «πάσχουν». «Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην κα Τζιάλα και στον αγώνα της. Έγινε κακούργημα, αντί για πλημμέλημα το να χτυπήσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Και ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί» συμπλήρωσε. Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε την Έμμα έχει προφυλακιστεί.

«Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας»

Μιλώντας για τον κατηγορούμενο, η κα Καμπάκη υπογράμμισε το γεγονός πως πρόκειται για έναν σεσημασμένο άνθρωπο, «τον έχουν πιάσει για διακίνηση ναρκωτικών, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά, δεν έχει χαρτιά παραμονής, κυκλοφορεί ελεύθερος και όλα αυτά με την ανοχή του κράτους» σημείωσε.

«Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας» κατέληξε η κα Καμπάκη, σχετικά με τη δωρεά οργάνων της Έμμας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share