Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Καλαμάτα: Πώς έδωσε τέλος στη ζωή του το ηλικιωμένο ζευγάρι - Το σημείωμα που βρέθηκε πριν την αυτοκτονία (video)

Όλα τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

9 Δεκεμβρίου 2022 19:47
Καλαμάτα: Πώς έδωσε τέλος στη ζωή του το ηλικιωμένο ζευγάρι - Το σημείωμα που βρέθηκε πριν την αυτοκτονία (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από μεγάλο ύψος φαίνεται ότι έπεσε το ζευγάρι ηλικιωμένο στο νταμάρι στα Λέικα στην Καλαμάτα, όπου και βρέθηκαν σήμερα (9/12) το πρωί. Σε αυτοκτονία αποδίδουν οι αστυνομικές Αρχές τους θανάτους των δύο ηλικιωμένων.

Άφησαν σημείωμα πριν το τέλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο 70χρονος βρέθηκε νεκρός στα 70 μέτρα βάθους και η 68χρονη σύζυγός τους σε άλλο σημείο. Το ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, ενώ άφησαν και σημείωμα πριν το τέλος. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένοι από την διπλή αυτοκτονία, καθώς ο 70χρονος ήταν και γνωστός εργολάβος της περιοχής. Οι έρευνες της αστυνομίας παραμένουν σε εξέλιξη.

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της κόρη Έλληνα τραγουδιστή

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο χαμός της κόρης γνωστού τραγουδιστή που έχει φύγει από τη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γύρω στις 13:30 χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι όπου διέμενε από την κόρη της και άμεσα ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ. Ήταν η Μαρία Τζαμάρα κόρη του μεγάλου ερμηνευτή των παραδοσιακών μας τραγουδιών Γιώργου Τζαμάρα.

Αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας επιθεώρησαν το χώρο αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια. Παραγγέλθηκε ωστόσο η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας. Η κηδεία της 56χρονης έγινε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λαμίας.

Πέθανε ο Στέφανος Μυλωνάς

Στη θλίψη βυθίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς απεβίωσε ένας εμβληματικός παλαίμαχος. Ο σπουδαίος μέσος και αρχηγός του ΑΟ Τρίκαλα Στέφανος Μυλωνάς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών. Παράλληλα, στα μαύρα ντύθηκε η τοπική κοινωνία της Πάτρας, μετά την μακάβρια έιδηση για τον θάνατο του πρώην αντινομάρχη Θανάση Κυριακόπουλου.

Ο παλαίμαχος άσος υποβλήθηκε σε μία επέμβαση ρουτίνας στην χολή σε νοσοκομείο της Λάρισας, αλλά παρουσιάστηκε μια επιπλοκή, που αποδείχτηκε μοιραία.

Ο Μυλωνάς έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα των Τρικάλων, την οποία φόρεσε από το 1968 έως το 1979 σε Α’, Β’ Εθνική και Κύπελλο. Συνολικά μέτρησε 278 συμμετοχές με τα «κυανέρυθρα» και πέτυχε 16 γκολ.

Διατηρούσε επί σειρά ετών Πρακτορείο Προπό, ενώ παλιότερα είχε και μαγαζί με αθλητικά είδη. Η κηδεία του Στέφανου Μυλωνά θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στις 3:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Ράξα.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα:

«Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα και σύσσωμα το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο της παλιάς δόξας της ομάδας Στέφανου Μυλωνά. Έναν ποδοσφαιρική που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ένδοξη ιστορία του ΑΟΤ. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Στέφανος Μυλωνάς έπαιξε στον ΑΟ Τρίκαλα από το 1968 έως το 1979 σε Α’ και Β’ Εθνική, με 278 συμμετοχές και 16 γκολ αν και αριστερός μπακ χαφ!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share