Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μαρτυρία του 19χρονου «Είχα σαν Θεό αυτόν που ασέλγησε πάνω μου»

Τι άλλο έχει συμβεί στον 19χρονο;

9 Δεκεμβρίου 2022 13:33
Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μαρτυρία του 19χρονου «Είχα σαν Θεό αυτόν που ασέλγησε πάνω μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική παρενόχληση κατά την διαμονή του στην "Κιβωτό του Κόσμου" και αποτέλεσε κινητήρια δύναμη για να "ξεκουκουλιαστεί" όλο το σκοτεινό παρασκήνιο της δομής, παραχώρησε συνέντευξη και συγκλόνισε με τις μαρτυρίες του.

Διαβάστε επίσης τι αποκάλυψε ο Τάσος Τρύφωνας για την συνέντευξη του με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα

Ο 19χρονος, μία ημέρα μετά την συνέντευξη της μητέρας του, αναφέρθηκε στην συστολή που είχε μέχρι να κάνει την καταγγελία επισήμως και την παρότρυνση από άτομα του περιβάλλοντος του να μιλήσει για να βοηθήσει άλλα παιδιά που φιλοξενούνται στην "Κιβωτό του Κόσμου".

Αναφερόμενος στο υψηλόβαθμο στέλεχος της "Κιβωτού του Κόσμου" το οποίο κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση, με θώπευση των γεννητικών οργάνων του, ο 19χρονος είπε, μιλώντας στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, ότι "είχα σαν Θεό μου αυτόν που ασέλγησε σε βάρος μου", ενώ σημείωσε ότι άργησε πολύ στην ζωή του να εμπιστευτεί τους άνδρες.

Ο 19χρονος είπε ακόμη ότι ένα "πρωτοπαλίκαρο" του πατρός Αντωνίου τον χτύπησε στη μέση του δρόμου, αφού είχε κάνει την καταγγελία του και αποκάλυψε πως τον τελευταίο μήνα δεν μένει στο σπίτι με την μητέρα του, αλλά φιλοξενείται σε φιλικά σπίτια.

Ακόμη, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι αρκετά παιδιά, μεταξύ των οποίων ο ίδιος, υπηρετούσαν τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας ενδεικτικά ότι "ακόμη και τα πρωτοπαλίκαρα του, του φορούσαν τα παπούτσια".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share